Ο Σωτήρης Τσιόδρας έψαλε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως!

Είναι κάτι που έχει ξανακάνει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σωτήρης Τσιόδρας έψαλε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως!

Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπατών έψαλε ο Σωτήρης Τσιόδρας με τον λοιμωξιολόγο, που μα ενημερώνει καθημερινά για τον κορωνοϊό, να μην είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε λειτουργία.

Εκτός από έναν διακεκριμένο επιστήνονα και πατέρα 7 παιδιών, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας είναι ένας άνθρωπος που συμμετέχει συχνά, ψέλνοντας, στις Θείες Λειτουργίες

Σε αυτό το πλαίσιο, αυτή την Κυριακή ο κ. Τσιόδρας βρέθηκε στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων, χωρίς την παρουσία πιστών, έπειτα από σχετική κυβερνητική απόφαση για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού .Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, με ψάλτη τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, βάσει και των όσων αναφέρει το protothema.gr

Ποιος είναι όμως ο Σωτήρης Τσιόδρας που καθημερινά μας φέρνει νέα ενημέρωση για τις εξελίξεις με τον ιό;

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δάκρυσε κατά την χθεσινή ενημέρωση

Δάκρυσε ο Σωτήρης Τσιόδρας την ώρα που έκανε την καθημερινή του ενημέρωση για τα νέα κρούσματα αλλά και για την εξέλιξη του ιού. Τα λόγια του τον "λύγισαν" και δεν άντεξε.

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε σε επιστολή που πήρε από συνάδελφό του ο οποίος του έλεγε ότι γίνεται πολύς θόρυβος για ηλικιωμένους που έτσι και αλλιώς θα πεθάνουν.

Δεν είναι έτσι", είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, "μιλάμε για τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Αυτό είναι το μεγαλείο της ιατρικής επιστήμης. Φροντίζει για όλους και η ανθρώπινη ζωή δεν μετριέται έτσι".

Ο κ. Τσιόδρας βούρκωσε και συνέχισε: «Το θαύμα της ιατρικής είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης των ηλικιωμένων πολλοί από τους οποίους είναι μανάδες και πατεράδες μας, γιαγιάδες και παππούδες. Τιμούμε όλους και σεβόμαστε όλους αλλά κατεξοχήν αυτούς. Δεν μπορούμε να υπάρχουμε η να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς».