Θρίλερ με τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι ανακοίνωσε η ΔΟΕ;

Η νέα ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίλερ με τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι ανακοίνωσε η ΔΟΕ;

Θρίλερ επικρατεί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το τι θα συμβεί με αυτούς λόγω του κορωνοϊού. Τι ανακοίνωσε η ΔΟΕ για την τελετή; Δείτε την νέα ανακοίνωση που έσκασε σαν "βόμβα".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΟΕ, η κατάσταση στην Ιαπωνία είναι καλύτερα με τον κορωνοϊό αλλά η ραγδαία εξάπλωση του ιού στον υπόλοιπο κόσμο, ενδεχομένως να φέρει αλλαγές όπως και το γεγονός πως ορισμένες εγκαταστάσεις μπορεί να μην είναι διαθέσιμες πλέον.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η απόφαση θα παρθεί με γνώμονα το συμφέρον των αθλητών και όσων εμπλέκονται στους Αγώνες. Μάλιστα η ΔΟΕ αναφέρει πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις Ολυμπιακές επιτροπές κάθε χώρας αλλά και τις παγκόσμιες ομοσπονδίες κάθε σπορ, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί σε 4 εβδομάδες.

Στον αέρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες - Με κορωνοϊό ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής Ιαπωνίας

Πανικός συμβαίνει στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι βρίσκονται σε ευθύ κίνδυνο, αφού θετικός βρέθηκε στον κορωνοϊό ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της διοργανώτριας χώρας, Κόζο Τασίμα.

Ο 62χρονος, που νωρίτερα είχε επισκεφθεί τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ανακοίνωσε ο ίδιος πως «το τεστ μου διεγνώσθη θετικό για τον νέο κορωνοϊό», μέσω της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, της οποίας επίσης είναι πρόεδρος. Παράλληλα, πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα, που υπήρξε σε βασιλική οικογένεια.

Κάπως έτσι, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο φαίνεται πως βρίσκονται σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο, με τον ιό να χτυπά τα μεγαλύτερα κλιμάκια στην Ολυμπιακή Επιτροπή και, σύντομα, μάλλον πρέπει να αναμένονται αποφάσεις.

Πηγή: athensmagazine.gr