Θρήνος! Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα

Θρήνος στον χώρο της δημοσιογραφίας καθώς πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα, που ήταν και ένα από τα πρώτα στελέχη της εφημερίδας των Συντακτών.

Η Χαρά Τζαναβάρα υπήρξε μια αληθινή επαγγελματίας ακούραστη και συνεπής στις αρχές της. Ήταν από τους πρώτους εμψυχωτές, από τα πρώτα στελέχη της «Εφημερίδας των Συντακτών» και ήταν εκείνη που κατάφερε να μετατρέψει και με την ιδιότητα της, ως απόφοιτος του ΕΜΠ, ένα μικρό σχετικά χώρο σε μια λειτουργική εφημερίδα των 140 ανθρώπων, σύμφωνα και με το athensmagazine.gr.

Να πούμε ότι άλλη μια τραγική είδηση ήρθε πριν από λίγες ημέρες καθώς είχαμε και τον θάνατο ενός αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού.

Η Εφημερίδα των Συντακτών για την Χαρά Τζαναβάρα που πέθανε

"Μια αληθινή επαγγελματίας δημοσιογράφος ακούραστη και συνεπής στις αρχές της με ότι έχει απομείνει πλέον σαν περιεχόμενο αυτής της λέξης. Αυτή ήταν η ξεχωριστή συνάδελφος και συνεταιρίστρια Χαρά Τζαναβάρα. Πώς να μιλήσεις και πώς να γράψεις για τον άνθρωπο που είχες, που είχαμε απέναντι μας όλες τις ώρες, όλες τις μέρες από εκείνη την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η «Εφ.Συν».

Μαζί μας στην Ελευθεροτυπία μαζί μας και τώρα. Ήταν από τους πρώτους εμψυχωτές, από τα πρώτα στελέχη της «Εφημερίδας των Συντακτών» και ήταν εκείνη που κατάφερε να μετατρέψει και με την ιδιότητα της, ως απόφοιτος του ΕΜΠ, ένα μικρό σχετικά χώρο σε μια λειτουργική εφημερίδα των 140 ανθρώπων. Μελέτησε, σχεδίασε και συμμετείχε η ίδια ακόμα και στις επισκευές, στη διαρρύθμιση, στην οικονομική επίπλωση, σε όλα. Με απίστευτο ζήλο και με τη βοήθεια των αγαπημένων της ανιψιών που φοιτούσαν τότε στο ΕΜΠ κυριολεκτικά τα έδωσε όλα.

Η Χαρά Τζαναβάρα με τα ρεπορτάζ της στα υπουργεία ενέργειας, χωροταξίας, περιβάλλοντος, συγκοινωνιών και όπως κατά καιρούς ονομάστηκαν όλα αυτά τα υπουργεία δεν άφηνε τίποτα να πέσει χάμω. Με ένα γραπτό -κατά κανόνα- ήπιο αναδείκνυε τα δύσκολα θέματα τις υπερβάσεις τις παρανομίες τα σκάνδαλα αλλά και τα καλά, τα θετικά, τα ουσιώδη" γράφει μεταξύ άλλων η Εφημερίδα των Συντακτών" που θρηνεί για τον χαμό της δημοσιογράφου.