Ρίγη συγκίνησης με τον Έλληνα γιατρό που ξέσπασε σε κλάματα on air μόλις είδε τον αδερφό του στην Ισπανία

Έδινε συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με τον Έλληνα γιατρό που ξέσπασε σε κλάματα on air μόλις είδε τον αδερφό του στην Ισπανία

Ένα τρομερό σκηνικό έλαβε χθες βράδυ χώρα στην εκπομπή Live News, μιας και ένας Έλληνας γιατρός έκανε ζωντανή σύνδεση, την ίδια ακριβώς ώρα που μιλούσε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο αδερφός του, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία, με τον πρώτο να ξεσπά σε κλάματα on air.

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες που έχει χτυπηθεί όσο λίγες από τον κορωνοϊό και επομένως οι άνθρωποι που έχουν συγγενείς στη μεσογειακή χώρα δεν μπορούν παρά να εκφράσουν την ανησυχία τους.

Έτσι κάτι αντίστοιχο έγινε και στη χθεσινή εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, όταν δύο αδέρφια συναντήθηκαν σε online σύνδεση και είχαν την ευκαιρία να τα πουν, μάλιστα ανήμερα της γιορτής του ενός.

Ο Βαγγέλης Παπουτσιδάκης μένει μόνιμα στη Βαρκελώνη, όπου εργάζεται ως γιατρός και έτσι συνομιλώντας με τον Νίκο Ευαγγελάτο, θέλησε να του μεταφέρει το όλο κλίμα που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας με το μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων αλλά και των νεκρών.

Μετά από λίγα λεπτά στη σύνδεση μπήκε και ο αδερφός του, Αντώνης Παπουτσιδάκης, ο οποίος εργάζεται επίσης ως γιατρός, αλλά στο νοσοκομείο της Κρήτης, το οποίο μέτρησε μάλιστα χθες τον πρώτο του θάνατο.

Έτσι μόλις είδε τον αδερφό του, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, μιας και χθες ήταν η ονομαστική του εορτή και όχι μόνο δε μπορούσε να είναι μαζί του, αλλά μάλιστα τους πέτυχε σε μία εξαιρετικά περίπλοκη και άσχημη περίοδο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Τα λόγια του Έλληνα γιατρού για τον αδερφό του

«Είναι η γιορτή του σήμερα και είναι μόνος του. Βλέπουμε τι αγώνα δίνει. Συγγνώμη, είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζούμε. Εγώ δεν είμαι νοσοκομειακός γιατρός, όμως η οικογένειά μου έχουμε τον αδερφό μας εκεί στη Βαρκελώνη και είμαστε όλοι φορτισμένοι» είπε μετά βίας ο Αντώνης Παπουτσιδάκης.