Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο κορωνοϊός έφερε το "λουκέτο" για 5 εφημερίδες

Ο λόγος για...

Ο κορωνοϊός έφερε το
Ενημέρωση 26.03.2020 09:09
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο κορωνοϊός εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα και όπως είναι φυσικό, οι επιπτώσεις που έχει έχουν να κάνουν και με την οικονομία της χώρας. Έτσι, ένα από τα "θύματα" που έχει ο ιός είναι και οι εφημερίδες, 5 από τις οποίες θα βάλουν προσωρινό "λουκέτο" στην κυκλοφορία τους.

Δυστυχώς η πανδημία έχει επηρεάσει όλους τους παράγοντες τις καθημερινότητάς μας και ο χώρος των μέσων δε θα μπορούσε να μη δεχθεί και τις δικές του επιπτώσεις.

Έτσι ανάμεσα στα θύματα του κορωνοϊού προστέθηκαν και πέντε στοιχηματικές εφημερίδες, οι οποίες θα διακόψουν προσωρινά τη λειτουργία τους, μέχρις ότου πάψει να "κυριαρχεί" τις ζωές μας ο κορωνοϊός.

Σημαντικό ρόλο στην αναστολή της λειτουργίας τους έπαιξε και το προσωρινό κλείσιμο πάνω από 4.000 πρακτορείων ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, τα οποία αποτελούσαν το βασικό αγοραστικό κοινό για τις στοιχηματικές εφημερίδες.

Ποιες είναι οι εφημερίδες που θα έχουν προσωρινό "λουκέτο";

Η «Match Money», η «King Bet» και τα πιο… ιστορικά «Στοίχημα Προγνωσπόρ» και «12Χ μπουκ». Συν το «Super Στοίχημα» που προέκυψε τα τελευταία χρόνια, είναι οι εφημερίδες που για τώρα θα σταματήσουν την κυκλοφορία τους, μέχρι να επανέλθει η κατάσταση στην κανονικότητά της.

Βέβαια πέρα από το κλείσιμο των πρακτορείων ΟΠΑΠ, σημαντικό ρόλο στην κυκλοφορία των εν λόγω εφημερίδων έπαιξε και η διακοπή όλων των αθλητικών διοργανώσεων παγκοσμίως.

Βέβαια όλες αυτές οι εφημερίδες εξακολουθούν να έχουν τα αντίστοιχα sites μέσω των οποίων λειτουργούν, προσφέροντας αναλύσεις για αγώνες όπου εξακολουθεί να υπάρχει αθλητική δράση που δεν έχει λάβει κι αυτή το δικό της "λουκέτο" λόγω του κορωνοϊού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίγη συγκίνησης με τον Έλληνα γιατρό που ξέσπασε σε κλάματα on air μόλις είδε τον αδερφό του στην Ισπανία

Κορωνοϊός - Γιατί «χτυπάει» περισσότερο τους άνδρες;

Share