Κορωνοϊός: Πέθανε 51χρονος στην Πτολεμαΐδα

Ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Πέθανε 51χρονος στην Πτολεμαΐδα

Ένας ακόμα άνθρωπος πέθανε από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας 51χρονος στην Πτολεμαϊδα έχασε την μάχη με την ζωή.

Έφυγε από την ζωή 51χρονος από την Πτολεμαΐδα που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος 51χρονος αρχικά, πριν μέρες, είχε μεταφερθεί, με συμπτώματα κορωνοϊού, στο Μποδοσάκειο κι αμέσως διεκομίσθει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο, έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει το kozan.gr

Να πούμε ότι ανησυχία επικρατεί και στην Λήμνο όπου πέθανε μια γυναίκα 55 ετών, από δύσπνοια. Τι έδειξε το τεστ για τον ιό που της έκαναν;

Πόσοι είναι οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα μετά και τον θάνατο του 51χρονου στην Πτολεμαϊδα;

Ειδικότερα με βάση και το τελευταίο δεδομένο οι νεκροί από τον ιό στην χώρα μας έχουν ανέβει πλέον στους 47. Να σημειώσουμε ότι την Τρίτη (31/3) το πρωί έγινε γνωστό ότι ακόμα τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν 78χρονο στο νοσοκομείο «Σωτηρία», μια 82χρονη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και ένας 79χρονος στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr οι δύο πρώτοι ηλικιωμένοι είχαν υποκείμενα νοσήματα. Ο τρίτος νεκρός, σύμφωνα με την ΕΡΤ είχε καταγωγή από την Εορδαία και είναι το το έκτο θύμα του φονικού ιού στην Κοζάνη.

Βάσει και της ανακοίνωσης που είχε γίνει την Δευτέρα (30/3) τα νέα κρούσματα του ιού (μέχρι και τότε) ήταν στα 56 ενώ συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα είναι 1212.

Παγκοσμίως έχουν μολυνθεί πάνω από 738.000 άνθρωποι ενώ έχουν καταγραφεί συνολικά 35.000 θάνατοι σύμφωνα και με την ενημέρωση που έκανε χθες ο Σωτήρης Τσιόδρας.