Απέραντη θλίψη - Έγκυος πέθανε από κορωνοϊό

Ήταν στον 8ο μήνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απέραντη θλίψη - Έγκυος πέθανε από κορωνοϊό

Απέραντη θλίψη έχει ξεσπάσει με την είδηση πως μία γυναίκα η οποία βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, με τους γιατρούς να καταφέρνουν τουλάχιστον να σώσουν το μωρό.

Σοκ προκαλεί παγκόσμια η είδηση του χαμού μίας εγκύου 8 μηνών στην Τουρκία, η οποία έπασχε από τον κορωνοϊό και οι γιατροί, δυστυχώς, δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Την ίδια στιγμή, σοκ έχει προκαλέσει και η έρευνα που έγινε σχετικά με την ταχύτητα μετάδοσης του ιού μέσα από τα σταγονίδια.

Η 38χρονη έπασχε χρόνια από βρογχίτιδα και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που είχε αυτή η εξέλιξη, ωστόσο έσωσαν το μωρό της, το οποίο μεταφέρθηκε από το Καρτεπέ σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα.

Σήμερα, έγινε γνωστό πως ο σύζυγος της αδικοχαμένης Μπετούλ, Ρετζέπ, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πηγή: athensmagazine.gr

Στην Αγγλία θύμα του κορωνοϊού αποτέλεσε ένας 13χρονος

Το νεότερο θύμα του κορωνοϊού είναι ο 13χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Βασιλικού Κολεγίου στο Λονδίνο. «Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί θετικό στον Covid-19 υπέκυψε, και οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας βρίσκονται στην οικογένεια αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση. «Ο θάνατος σχετίζεται με τον κορωνοϊό και δεν θα γίνει κανένα επιπλέον σχόλιο» κατέληξε λακωνικά το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολεγίου.

Σύμφωνα με την Dailymail είναι ο Ισμαήλ Μοχάμεντ Αμπτουλχαμπάμπ από το Μπρίξτον και δεν φέρεται να υπέφερε από υποκείμενο νόσημα. Σύμφωνα με τις περιγραφές, το παιδί πέθανε μόνο του στο νοσοκομείο καθώς ήταν σε καραντίνα και οι δικοί του δεν μπορούσαν να το επισκεφθούν. Το 13χρονο αγόρι είχε χάσει πρόσφατα τον πατέρα του, από καρκίνο.