Κορωνοϊός: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο αριθμός των νεκρών παγκοσμίως

Πόσοι είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο αριθμός των νεκρών παγκοσμίως

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο αριθμός των νεκρών παγκοσμίως, από τον κορωνοϊό.Συνεχίζει η πανδημία να αφαιρεί τις ζωές σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, δυστυχώς με τα ποσοστά να είναι τραγικά.

Συνεχίζει η πανδημία να αφαιρεί τις ζωές σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, με τον αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό να ανέρχεται σε 101.474.

Συνολικά, περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν διαγνωστεί με τη νόσο Covid-19, την οποία προκαλεί ο κορωνοϊός. Ο αριθμός αυτός έρχεται καθώς συμπληρώνονται 101 μέρες από την ειδοποίηση των κινεζικών Αρχών προς τον ΠΟΥ για την εμφάνιση ενός νέου κορωνοϊού στην πόλη Γουχάν.

Σύμφωνα με τον απολογισμό το βράδυ της Παρασκευής, η Ιταλία εξακολουθεί να είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού, καταγράφοντας 18.849 νεκρούς και 147.577 επιβεβαιωμένα κρούσματα.Δείτε και ποιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον ιό

Περισσότερες από 1.300 θάνατοι από κορωνοϊό σε ένα 24ωρο στις ΗΠΑ

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον η Αμερική, καθώς στις ΗΠΑ καταγράφονται 18.000 θάνατοι από τον κορωνοϊό, με 1.309 θύματα μόλις το τελευταίο 24ωρο. Σχεδόν 1 στους 3 ασθενείς Covid-19, εντοπίζονται πλέον στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, με τις ΗΠΑ να καταγράφουν 488.903 κρούσματα.

Η τρίτη πιο έντονα πληττόμενη χώρα από τον κορωνοϊό, η Ισπανία, καταγράφει 15.970 θανάτους και 157.053 κρούσματα κορωνοϊού. Η τέταρτη χώρα με περισσότερους από 10.000 νεκρούς, η Γαλλία, κατέγραψε σήμερα 987 νέους θανάτους, φτάνοντας πλέον 13.197 νεκρούς.

Πηγή: iefimerida.gr

Και στην Ελλάδα σήμερα έφτασαν στους 92 οι νεκροί

Στους 92 οι νεκροί από τον κορωνοϊό, καθώς έφυγε από την ζωή ένας 72χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Η λίστα των θανάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα μεγαλώνει, με τελευταίο θύμα έναν 72χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, μέσα σε μια ώρα καταγράφηκαν 2 νέοι θάνατοι, δηλαδή του 72χρονου και ενός 47χρονου άνδρα από την Άνδρο, ενώ στην ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει μόλις 90 θανάτους στην χώρα.

athensmagazine.gr