Συναγερμός στη Χίο - Μεγάλη φωτιά στον Ανάβατο

Υπάρχει τραυματίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός στη Χίο - Μεγάλη φωτιά στον Ανάβατο

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στη Χίο, μιας και λίγο μετά τις 12.00, ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην περιοχή του Ανάβατου, και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι του Αγίου Ισιδώρου, αφήνοντας πίσω της έναν τραυματία.

Για την κατάσβεσή της έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, ενώ η ανησυχία όλων επικεντρώνεται και στους ισχυρούς ανέμους που πνέουν, αλλά και στο γεγονός ότι η περιοχή είναι από τους λίγους πνεύμονες πρασίνου που έχουν απομείνει στο νησί.

Έπειτα από περίπου δυο ώρες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις πίστεψαν πως έθεσαν την πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά αναζωπυρώθηκε, λόγω των ισχυρών ανέμων, οι οποίοι διαρκώς μεταβάλλονται και επεκτείνουν το μέτωπο της φωτιάς.

Posted by Astraparis on Saturday, April 11, 2020

Μία μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε και σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, μέσα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα ενός άτυχου άνδρα.

Στην διάρκεια των προσπαθειών κατάσβεσης τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αναβάτου κ. Γεώγιος Φιστές, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χίου.

Για τη κατάσβεση επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου με τουλάχιστον δέκα οχήματα, καθώς και εθελοντές από τις ομάδες Όμικρον και ΛΕΦΕΔ, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται δύο υδροφόρες του δήμου Χίου.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα την ίδια μέρα είχε εκδηλωθεί άλλη πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στα Γρίδια Νενήτων.

Πηγή: astraparis.gr

Φωτιά ξέσπασε πριν από μέρες και στη Λαχαναγορά του Ρέντη

Συναγερμός! Φωτιά ξέσπασε στη λαχαναγορά στου Ρέντη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα εντός της Λαχαναγοράς. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες.

Φωτιά ξέσπασε στη λαχαναγορά στου Ρέντη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα εντός της Λαχαναγοράς. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της φωτιάς.

Να πούμε ότι είχαμε και στην Θεσσαλονίκη, μια θλιβερή είδηση καθώς μια γυναίκα έχασε την ζωή της μετά από φωτιά που ξέσπασε.

athensmagazine.gr