Έκτακτο - 2 νέοι νεκροί από κορωνοϊό

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - 2 νέοι νεκροί από κορωνοϊό

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Τους 98 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς κατέληξαν 2 ακόμα άνδρες, στο ΝΙΜΙΤΣ.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ όπου νοσηλεύονταν ένας 85χρονος και ένας 87χρονος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο ηλικιωμένους 85 και 88 ετών οι οποίοι είχαν αμφότεροι υποκείμενα νοσήματα.

Από χθες το απόγευμα, η χώρα μετράει 5 νεκρούς, αφού όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, τρεις συμπολίτες μας έφυγαν από τη ζωή σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου.

Να σημειώσουμε πως μεγάλη είναι η ανησυχία που επικρατεί με τα αποτελέσματα των 200 τεστ που έκαναν Ρομά στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας για τον κορωνοϊό. Ο οικισμός βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης, όταν βρέθηκαν 20 θετικά δείγματα μετά την ιχνηλάτιση των επαφών του 32χρονου. Πότε θα βγουν;

Το πρώτο θύμα, 60 ετών, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη μετά τη διακομιδή του από την Πτολεμαΐδα στις 3 Απριλίου. Ο 60χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία έπασχε από καρκίνο, ενώ ο 61χρονος που νοσηλευόταν επίσης στο ίδιο νοσοκομείο στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ήταν, κατά πληροφορίες, πρώτην καπνιστής.

Πηγή: iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο αριθμός των νεκρών παγκοσμίως

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο αριθμός των νεκρών παγκοσμίως, από τον κορωνοϊό.Συνεχίζει η πανδημία να αφαιρεί τις ζωές σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, δυστυχώς με τα ποσοστά να είναι τραγικά.

Συνεχίζει η πανδημία να αφαιρεί τις ζωές σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, με τον αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό να ανέρχεται σε 101.474.

Συνολικά, περισσότεροι από 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν διαγνωστεί με τη νόσο Covid-19, την οποία προκαλεί ο κορωνοϊός. Ο αριθμός αυτός έρχεται καθώς συμπληρώνονται 101 μέρες από την ειδοποίηση των κινεζικών Αρχών προς τον ΠΟΥ για την εμφάνιση ενός νέου κορωνοϊού στην πόλη Γουχάν.

Σύμφωνα με τον απολογισμό το βράδυ της Παρασκευής, η Ιταλία εξακολουθεί να είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού, καταγράφοντας 18.849 νεκρούς και 147.577 επιβεβαιωμένα κρούσματα.Δείτε και ποιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον ιό