Συγκινεί η αρραβωνιαστικιά του Μπόρις Τζόνσον - «Τους χρωστάω τη ζωή μου»

Το μήνυμά της για τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η αρραβωνιαστικιά του Μπόρις Τζόνσον - «Τους χρωστάω τη ζωή μου»

Με ένα μήνυμα που έστειλε σε όλους τους γιατρούς που βοήθησαν τον αγαπημένο της να θεραπευτεί από τον κορωνοϊό, συγκίνηση η αρραβωνιαστικιά του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, ξεκαθαρίζοντας πως γι' αυτό που έκαναν στον άντρα της, τους χρωστάει τη ζωή της.

Η Κάρι Σίμοντς, η έγκυος μνηστή του Μπόρις Τζόνσον, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό το οποίο βοήθησε τον Βρετανό πρωθυπουργό να ξεπεράσει την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, προσθέτοντας ότι υπήρξαν «πολύ μαύρες στιγμές» την προηγούμενη εβδομάδα.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους του εθνικού συστήματος υγείας. Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Thomas υπήρξε εξαιρετικό. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας το ξεπληρώσω και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ» έγραψε η ίδια στο Twitter.

Από τη μεριά του ο Μπόρις Τζόνσον, ευχαρίστησε τους γιατρούς και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του.

Μπόρις Τζόνσον αρραβωνιαστικιά

Εξιτήριο για τον Μπόρις Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο σήμερα οι γιατροί του έδωσαν το okay και πήρε με τη σειρά του εξιτήριο, βάζοντας τέλος στην αγωνία που είχε δημιουργηθεί στον αγγλικό λαό για την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, μιας και οι θεράποντες ιατροί του του έδωσαν το εξιτήριο, κρίνοντας πως είναι πλέον υγιής και πως δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο από την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Ο Τζόνσον βρισκόταν στο νοσοκομείο, έχοντας περάσει μια μεγάλη περιπέτεια με τον φονικό ιό, αφού αναγκάστηκε να μπει μέχρι και στην εντατική, ενώ σε οικεία του πρόσωπα είχε πει κάτι σοκαριστικό για αυτά που βίωσε.

Τα χειρότερα, όμως, φαίνεται πως πέρασαν για τον πρωθυπουργό, αν και δεν έχει τελειώσει η διαδικασία αποκατάστασης, αφού για να επανέλθει στα καθήκοντά του, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα χρειαστεί σημαντικό χρόνο διάστημα.