Σοκ! Νεκρός από κορωνοϊό αρχηγός κόμματος

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ! Νεκρός από κορωνοϊό αρχηγός κόμματος

Σοκαριστική είδηση έρχεται από την Τουρκία όπου πέθανε ο αρχηγός πολιτικού κόμματος από τον κορωνοϊό. Τι λένε οι πληροφορίες για τον άτυχο άντρα που έχασε την ζωή του;

Πρόκειται για τον 73χρονο Χαϊντάρ Μπας, αρχηγό του Κόμματος Ανεξάρτητης Τουρκίας (BTP), ο οποίος εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρατικό νοσοκομείο στην Τραπεζούντα, έδωσε μια μεγάλη μάχη, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε, λίγο αφού έγινε γνωστή η είδηση με τη γυναίκα 107 ετών, που νίκησε τον γονικό ιό.

Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο μαζί με οκτώ ακόμα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία ήταν και εκείνα θετικά στον ιό, σύμφωνα με το Demirören News Agency (DHA). Είναι ο πρώτος πολιτικός ηγέτης στην Τουρκία που χάνει την ζωή του εξαιτίας της πανδημίας.

Γεννημένος στην Τραπεζούντα το 1947, ο Baş πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Erciyes στο Kayseri. Συνέχισε τις σπουδές του στο κρατικό πανεπιστήμιο του Baku στο Αζερμπαϊτζάν και ολοκλήρωσε τις διδακτορικές του σπουδές στις ισλαμικές σπουδές. Να σημειώσουμε ότι είχαμε έναν ακόμα θάνατο λόγω του ιού που σαρώνει. Νεκρός ο Μόρις Μπαριέ.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Από τον αρχηγό κόμματος στην Τουρκία που είναι νεκρός, στον Έλληνα δημοσιογράφο που έχει κορωνοϊό

Πριν από λίγο καιρό η σύζυγός του είχε βρεθεί και εκείνη θετική στον κορωνοϊό και όπως όλα δείχνουν, ο George Στεφανόπουλος κόλλησε τον επικίνδυνο ιό από εκείνη, κάτι που διαπίστωση αφού έκανε το σχετικό τεστ.

Ο γνωστός παρουσιαστής φημίζεται για την καριέρα του στην τηλεόραση, μιας και είναι εδώ και χρόνια παρουσιαστής στο κανάλι ABC και την εκπομπή Good Morning America.

O ίδιος ξεκαθάρισε ωστόσο πως είναι τελείως ασυμπτωματικός και πως δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον κορωνοϊό.

George Στεφανόπουλος δημοσιογράφος κορωνοϊός

«Δεν είχα πυρετό, δεν είχα ατονία, δεν είχα πονοκέφαλο, δεν είχα βήχα, ούτε πρόβλημα στην αναπνοή. Νιώθω θαυμάσια» σχολίασε ο George Στεφανόπουλος.