Απίστευτο! Έκαναν το Νίκο Χαρδαλιά δημοτικό τραγούδι

Ακούστε το!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο! Έκαναν το Νίκο Χαρδαλιά δημοτικό τραγούδι

Απίστευτο κι όμως αληθινό το γεγονός πως έκαναν τον Νίκο Χαρδαλιά δημοτικό τραγούδι. «Ρώτησα τον Χαρδαλιά που να κάνω πασχαλιά... και μου είπε μείνε σπίτι...», τραγουδούν η Κερκύρα και ο Νίκος.

Οι ημέρες της καραντίνας λόγω κορωνοϊού έχουν εμπνεύσει αρκετό κόσμο, ο οποίος βρίσκεται αναγκαστικά μέσα στο σπίτι.

Η Κερκύρα και ο Νίκος, εμπνεόμενοι από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, αλλά και τις τελευταίες συστάσεις για το Πάσχα... διασκεύασαν το γνωστό δημοτικό τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά», με ένα μοναδικό τρόπο.

H Κερκύρα και ο Νίκος τραγουδούν... «ρώτησα τον Χαρδαλιά που να κάνω πασχαλιά... και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη». Ωστόσο μιας και μιλάμε για τον Νίκο Χαρδαλιά πρέπει να δείτε την απίστευτη ομοιότητα με τις κόρες του

Δείτε το βίντεο

protothema.gr

Εκτός από το τραγούδι για τον Νίκο Χαρδαλιά δείτε και που στη Θεσσαλονίκη έκαναν μια γειτονιά εκκλησία

Απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη που έκαναν γειτονιά, εκκλησία λόγω κορωνοϊού. Οι πιστοί στο Σιδηρόκαστρο, μη μπορώντας να συμμετέχουν στις κατανυκτικές Ακολουθίες, τις παρακολουθούν στην τηλεόραση.

Κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πιστούς και με κλειστά μεγάφωνα τελούνται αυτό το διάστημα οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλη τη χώρα, λόγω του κορωνοϊού μετά από απόφαση της Ιεράς Συνόδου και της κυβέρνησης.

Ωστόσο, στο Σιδηρόκαστρο Θεσσαλονίκης, μία ολόκληρη γειτονιά, βρήκε τον τρόπο να ακούγεται η Θεία Λειτουργία.

Οι πιστοί στο Σιδηρόκαστρο, μη μπορώντας να συμμετέχουν στις κατανυκτικές Ακολουθίες, τις παρακολουθούν στην τηλεόραση και βάζουν τέρμα τα ηχεία, προκειμένου να ακούγονται οι ψαλμωδίες σε ολόκληρη τη γειτονιά. Δείτε εδώ και την απόφαση για τις λειτουργίες το Πάσχα

protothema.gr