Στους 103 οι νεκροί - Κατέληξε μία 57χρονη

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στους 103 οι νεκροί - Κατέληξε μία 57χρονη

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Στους 103 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα μιας και πριν από λίγο, κατέληξε μία 57χρονη στο ΑΧΕΠΑ, με τη μακάβρια λίστα των νεκρών στη χώρα μας να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων στη χώρα μας από τον κορωνοϊό καθώς μια 57χρονη γυναίκα είναι το 103ο θύμα του φονικού ιού στην Ελλάδα. Νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη και είχε υποκείμενο νόσημα- σακχαρώδη διαβήτη.

Νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη και είχε υποκείμενο νόσημα- σακχαρώδη διαβήτη, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο βρέθηκε θετική και μία νοσοκόμα.

Τι δήλωσε νωρίτερα ο Σωτήρης Τσιόδρας για τα κρούσματα και τους θανάτους

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 22 νέα κρούσματα στην χώρα, με το σύνολο να ανέρχεται στα 2.192, ενώ ανακοίνωσε έναν νέο θάνατο, με το σύνολό των νεκρών να ανέρχεται στους 102.

Από το σύνολο των κρουσμάτων, το 56,45 είναι άνδρες και οι υπόλοιπες γυναίκες, ενώ το 25,5% σχετίζεται με ταξίδι από το εξωτερικό, με τα 899 να σχετίζονται με κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Αυτή τη στιγμή, 72 συμπολίτες μας είναι διασωληνωμένοι, εκ των οποίων οι 15 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες με μέσο όρο ηλικίας τα 68 έτη.

29 άτομα έχουν εξέλθει από τις μονάδες εντατικής θεραπείας.

Όσον αφορά στους νεκρούς, σήμερα σημειώθηκε ένα νέος θάνατος με το σύνολό τους να ανέρχεται στα 102. Οι 28 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες με μέσο όρο ηλικίας τα 73 έτη. Το 89,2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικιωμένοι.

Συνολικά έχουν διενεργηθεί 50.871 τεστ.

Σας έχουμε παρακάτω live τις καθιερωμένες δηλώσεις του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα, για τα νέα κρούσματα και τους θανάτους στη χώρα μας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.