Έκτακτο! Συναγερμός στα Πατήσια - Ξέσπασε φωτιά

Μόλις «έσκασε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο! Συναγερμός στα Πατήσια - Ξέσπασε φωτιά

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα καθώς σήμανε συναγερμός στα Πατήσια επειδή ξέσπασε φωτιά. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το συμβάν; Υπήρξε κάποιος τραυματίας;

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Κύθνου 19, στα Πατήσια.

Άντρες της Πυροσβεστικής προχώρησαν στον απεγκλωβισμό ενός ατόμου με χρήση κλιμακοφόρου οχήματος και παράλληλα με τις προσπάθειες κατάσβεσης διενεργείται έλεγχος μη τυχόν υπάρχει και άλλο άτομο εγκλωβισμένο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Να πούμε ότι συναγερμός σήμανε πριν λίγες ημέρες και για φωτιά στην Χίο.

Συναγερμός Πατήσια φωτιά

Πριν την φωτιά στα Πατήσια είχαμε και πυρκαγιά στα Άγραφα

Φωτιά ξέσπασε χθες στα Άγραφα με την πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο. Δείτε βίντεο από το σύννεφο καπνού που δημιουργήθηκε. Τι λένε οι πληροφορίες;

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα Άγραφα κοντά στο χωρίο Τροβάτο Ευρυτανίας. Στο σημείο έσπυεσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ όπως ακούτε και στο βίντεο η αγωνία των κατοίκων είναι έκδηλη.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με κάτοικους είχε πλησιάσει το χωρίο, ενώ στο σημείο πνέουν και ισχυροί άνεμοι. Βίντεο του iefimerida.gr από το σημείο δείχνει ένα μεγάλο σύννεφο καπνού να έχει σκεπάσει την περιοχή.

"#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Τροβάτο Αγράφων στην Ευρυτανία. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 #πυροσβέστες με 6 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο ,1Ε/Π και 1 Α/Φ" γράφει από την μεριά της η πυροσβεστική.

Φωτιά και στην Φιλοθέη - Νεκρή ηλικιωμένη

Τραγωδία την Φιλοθέη με την είδηση πως βρέθηκε στο σπίτι της νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την άτυχη γυναίκα;

Ειδικότερα, η φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία επί της Λεωφόρου Σταύρου Γεωργίου, στον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού Αττικής. Τη γυναίκα εντόπισαν οι Πυροσβέστες που κατέφθασαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.