Τραγωδία! Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη - Ένας νεκρός

Έχει εκκενωθεί η πολυκατοικία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία! Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη - Ένας νεκρός

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άνθρωπος είναι νεκρός, μετά και από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του. Δείτε τις εικόνες από το σημείο.

Τραγωδία την Κυριακή του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμα του, στην οδό Βασ. Όλγας 8, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Από το διαμέρισμα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη η σύζυγός του, την οποία παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, μέχρι στιγμής συνθήκες, σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μάχη με τις φλόγες δίνουν περίπου 25 πυροσβέστες. Η πολυκατοικία έχει εκκενωθεί, ενώ ο δρόμος είναι αποκλεισμένος.

Πηγή: voria.gr

Να σημειωθεί ότι συναγερμός σήμανε και στην Αθήνα χθες με φωτιά που ξέσπασε στα Πατήσια. Τι συνέβη;

Πριν την τραγωδία με το νεκρό είχαμε και άλλη φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Δάμωνος στην περιοχή των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης από άγνωστα μέχρις στιγμής αίτια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε στις 13.15 και έσπευσαν επί τόπου τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από το διαμέρισμα απεγκλωβίστηκε ένας άντρας με βαριά εγκαύματα, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Άλλα δύο άτομα είχαν προλάβει να βγουν νωρίτερα από το διαμέρισμα με ελαφρά εγκαύματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Πυρκαγιά είχαμε και στα Άγραφα όμως

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα Άγραφα κοντά στο χωρίο Τροβάτο Ευρυτανίας. Στο σημείο έσπυεσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ όπως ακούτε και στο βίντεο η αγωνία των κατοίκων είναι έκδηλη.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με κάτοικους είχε πλησιάσει το χωρίο, ενώ στο σημείο πνέουν και ισχυροί άνεμοι. Βίντεο του iefimerida.gr από το σημείο δείχνει ένα μεγάλο σύννεφο καπνού να έχει σκεπάσει την περιοχή.