Κορωνοϊός: Συναγερμός στην ΓΑΔΑ - Θετικός άνδρας στη δομή στη Μαλακάσα

Σε καραντίνα η περιοχή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Συναγερμός στην ΓΑΔΑ - Θετικός άνδρας στη δομή στη Μαλακάσα

Συναγερμός σήμανε στην ΓΑΔΑ, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό άνδρας στη δομή στη Μαλακάσα. Αποτέλεσμα να τεθεί όλη η περιοχή σε καραντίνα. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες σε καραντίνα έχουν τεθεί οι αστυνομικοί που τον μετέφεραν στο τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, καθώς και πολλοί αστυνομικοί που ήταν στην υπηρεσία την ημέρα που βρέθηκε εκεί ο Αφγανός. Ηδη στο κτίριο πραγματοποιείται απολύμανση.

Πρόκειται για Αφγανό μετανάστη που φιλοξενείται με την οικογένεια του στη δομή της Μαλακάσας, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ στις εγκαταστάσεις βρίσκεται και ειδική ομάδα του ΕΟΔΥ που πραγματοποιεί ιχνηλατήσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

Νέο κρούσμα κορωνοϊού εκτός από την ΓΑΔΑ είχαμε και στην Λάρισα

Συναγερμός σήμανε ξανά μιας και βρέθηκε νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Λάρισα! Καμπανάκι στην περιοχή μετά από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών της 18χρονης που ήταν και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή.

Πρόκειται για μια 42χρονη η οποία είναι η κόρη του ζεύγους Λαρισαίων που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ιχνηλάτηση της Νέας Σμύρνης, καθώς και των δειγμάτων που ελήφθησαν από την Αρωγή.

Άντρες με στολή σε νοσοκομείο κορωνοϊός

Σοκ προκάλεσε και η είδηση ότι βρέθηκε θετικός γιατρός στην Λάρισα

Θετικός γιατρός στην Λάρισα βρέθηκε στον κορωνοϊό, γιατρός στην Λάρισα. Πως πιστεύει ότι κόλλησε. Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται από την Πέμπτη 47χρονος γιατρός από τον Τύρναβο

Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται από την Πέμπτη 47χρονος γιατρός από τον Τύρναβο Λάρισας ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για τον ωτορινολαρυγγολόγο Χαρίλαο Ταμπαθάνη ο οποίος επικοινώνησε με το paidis.com θέλοντας να γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τονίζοντας ότι η δημοσιοποίηση του προβλήματος είναι μια πράξη ευθύνης του ίδιους προς την τοπική κοινωνία και στα άτομα με τα οποία ήλθε σε επαφή.

Ο γιατρός σημείωσε ότι λόγω έντονων πόνων στη μέση που επιδεινώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαρτίου δεν πήγε στο ιατρείο του από εκείνη την ημέρα ενώ τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα δύσπνοιας και πυρετού άρχισαν να εμφανίζονται αργά την Τετάρτη με αποτέλεσμα χθες να απευθυνθεί στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, του χορηγείται οξυγόνο, ενώ μέσω της σελίδας καλεί όλους όσοι ήλθαν σε επαφή μαζί του το τελευταίο διάστημα αν εμφανίσουν κάποια συμπτώματα να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ταμπαθάνης πιστεύει ότι κόλλησε τον ιό κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψης σε κατάστημα της Λάρισας όταν δίπλα του φτερνίστηκε κάποιο άτομο. Δείτε εδώ και πως οι χάκερ εκμεταλλεύονται τον ιό