Πανικός στην ΕΛ.ΑΣ: Τέσσερις άνδρες "έσπασαν" την καραντίνα και το έσκασαν από τη δομή της Μαλακάσας

Συναγερμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός στην ΕΛ.ΑΣ: Τέσσερις άνδρες

Πανικός στην ΕΛ.ΑΣ. Τέσσερις άνδρες "έσπασαν" την καραντίνα και το έσκασαν από τη δομή της Μαλακάσας.Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τέσσερις έφυγαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, με άγνωστο να παραμένει το πώς.

Σε έρευνα βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία μετά το σπάσιμο της καραντίνας για τον κορωνοϊό από τέσσερις μετανάστες στη δομή της Μαλακάσας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τέσσερις έφυγαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, με άγνωστο να παραμένει το πώς. Η απουσία τους διαπιστώθηκε στην καταμέτρηση και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Δύο από αυτούς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. στον σταθμό Λαρίσης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

ΕΛ.ΑΣ καραντίνα άνδρες

Την ίδια ώρα ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει προκειμένου να εντοπιστούν οι άλλοι δύο μετανάστες.

Υπενθυμίζεται ότι, σε προληπτική καραντίνα έχουν τεθεί 15 αστυνομικοί λόγω της επαφής τους με αιτούντα άσυλο που βρέθηκε την Τετάρτη, θετικός στον κορωνοϊό, κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας για καταγγελία βιασμού σε βάρος του 10χρονου παιδιού του, με κατηγορούμενο άλλον διαμένοντα στον ίδιο χώρο.

Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΓΑΔΑ, από την οποία διευκρινίζεται ότι κατά την διάρκεια της προανάκρισης τηρήθηκαν από τους αστυνομικούς όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, ενώ απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι.Δείτε επίσης πως να ξεπεράσετε και την κατάθλιψη της καραντίνας.

πηγή: athensmagazine.gr

Την ίδια ώρα ανοιχτή παραμένει η κλινική «Ταξιάρχαι» παρά τους νεκρούς

Παραμένει ανοιχτή η κλινική «Ταξιάρχαι» παρά τους νεκρούς από τον κορωνοϊό. Τι συμβαίνει; Για την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή στο Περιστέρι μίλησε ο διοικητικός διευθυντής της κλινικής, Αλέκος Κοκκινάκης.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, μίλησε ο διοικητικός διευθυντής της κλινικής, Αλέκος Κοκκινάκης.

Οπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», η κλινική «δεν λειτουργεί, εκτός από ένα τμήμα της καθαρής μονάδας τεχνητού νεφρού στην οποία δεν έχει βεβαιωθεί κανένα κρούσμα κορωνοϊού».

Ωστόσο, παρά την εισαγγελική παρέμβαση η κλινική «Ταξιάρχαι» από το πρωί έχει ανοίξει τις πόρτες της και κάνει κανονικά αιμοκαθάρσεις μόνο στον πρώτο όροφο, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Νωρίς το πρωί, νεφροπαθείς που είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για αιμοκαθάρσεις βρέθηκαν στην κλινική και αφού θερμομετρήθηκαν, πέρασαν στο εσωτερικό για να ανέβουν στον 1o, όπου είναι η μονάδα που λειτουργεί.

Πλέον τα κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική του Περιστερίου είναι 28: 11 εργαζόμενοι, 13 τρόφιμοι και 4 κρούσματα βάσει των οποίων σήμανε συναγερμός. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τρία άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.