Έκτακτο - Φωτιά τώρα σε σπίτι στο Παγκράτι

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Φωτιά τώρα σε σπίτι στο Παγκράτι

Έκτακτο! Φωτιά ξέσπασε τώρα σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ευφορίωνος και Ιβύκου στην περιοχή του Παγκρατίου. Επί τόπου επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έχει εκδηλωθεί στον τρίτο όροφο και για την ώρα δεν έχει αναφερθεί ο εγκλωβισμός κάποιο ατόμου

Συναγερμός σήμανε και με φωτιά που έπιασε σκάφος πριν λίγες ημέρες.

Φωτιά σε σπίτι στα Καλάβρυτα - Νεκρά δυο αδέφια

Τραγωδία σημειώθηκε στα Καλάβρυτα με δυο νεκρά αδέρφια από πυρκαγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε φωτιά σε μονοκατοικία.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στο χωριό Βάλτα Καλαβρύτων.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς και εντόπισαν δυο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ηλικιωμένα αδέλφια. Η μία σορός έχει αναγνωριστεί ότι πρόκειται για άνδρα.

Εκτός από την τραγωδία σοκ προκαλούν και οι εικόνες από τη φωτιά στο Τσέρνομπιλ

Βίντεο σοκ δείχνει τις σκηνές "αποκάλυψης" στο Τσέρνομπιλ μετά τη μεγάλη φωτιά. Ενα drone κατέγραψε την ζημιά που προκάλεσε η πυρκαγιά και τις τεράστιες ζημιές που έμειναν πίσω από αυτή.

Κάτοικος σε περιοχή κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο κατέγραψε πλάνα από ψηλά, από την φωτιά που έκαψε ότι δέντρο υπήρχε στο Τσέρνομπιλ. Η περιοχή είχε αναζωογονηθεί μετά το πυρηνικό δυστύχημα του 1986, αλλά η τελευταία πυρκαγιά προκάλεσε νέα καταστροφή. Από τις 3 Απριλίου άρχισαν να καίγονται εκτάσεις με την αστυνομία να θεωρεί ύποπτο για την πυρκαγιά έναν 27χρονο.

Προς το παρόν, τα επίπεδα ραδιενέργειας έμειναν σε φυσιολογικά επίπεδα καθώς υπήρχαν φόβοι πως θα απειλούνταν περιοχές εξαιτίας των πυκνών καπνών που προκάλεσε η φωτιά πάνω από τον ουρανό του Τσέρνομπιλ. Οι πυροσβέστες έχουν θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία όμως συνεχίζει να σιγοκαίει.

Πηγή: iefimerida.gr