Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Από Δευτέρα έως και Πέμπτη ο καιρός θα..."

Έσκασε η πρόγνωση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί:

Ο αγαπημένος μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, έδωσε την πρόγνωσή του για τον καιρό από Δευτέρα έως και Πέμπτη για να προειδοποιήσει το κοινό του αν θα πάρει ομπρέλα ή όχι.

Μέσα από το δελτίο ειδήσεων του καιρού της ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει όλη την εβδομάδα που διανύουμε.

Την Δευτέρα 27/4 αναμένεται ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρες με λίγες μόνο νεφώσεις και τοπικά αυξημένες συννεφιές οι οποίες κατά την διάρκεια της ημέρας κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα πυκνώσουν - δείτε εδώ αναλυτικά για όλες τις περιοχές τον καιρό σήμερα.

Την Τρίτη 28/4 θα υπάρξουν τοπικές μπόρες ενώ την Τετάρτη αναμένονται τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά της χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 4 με 5 μποφόρ.

Την Πέμπτη σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία τοπικές μπόρες προβλέπονται τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας της Θράκης και πιθανόν της Κρήτης ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα προβλέπονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές συννεφιές πρόσχερα αυξημένες κυρίως στα Ηπειρωτικά. Τα μποφόρ θα φτάσουν από 4 έως και 6.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Η πρόγνωση από την ΕΜΥ από Δευτέρα έως και Πέμπτη

Δευτέρα, 27-4-2020

Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση τα ηπειρωτικά με αυξημένη συννεφιά και το μεσημέρι και το απόγευμα λίγες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης πιθανόν και της Θεσσαλίας. Τη νύχτα και το πρωί αναμένεται περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες.

Τρίτη, 28-4-2020

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση τα ορεινά της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς, με συννεφιά και λίγες βροχές το απόγευμα. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι ασθενείς, στα νότια πελάγη Δυτικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Τετάρτη, 29-4-2020

Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά σ΄ όλη τη χώρα. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά αναμένονται τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα γίνουν Νοτιοδυτικοί, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Πέμπτη, 30-4-2020

Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα, καθώς και στην περιοχή του Αιγαίου. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.