Πένθος - Πέθανε ο Μπαλκάσαρ Γκονσάλες

Τεράστια απώλεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος - Πέθανε ο Μπαλκάσαρ Γκονσάλες

Πένθος με την είδηση πως πέθανε ο Μπαλκάσαρ Γκονσάλες. Παππούς του Τσιτσαρίτο, που είχε αγωνιστεί στο Μουντιάλ του 1954 με την Εθνική Μεξικού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ μία από τις εμβληματικότερες μορφές του μεξικανικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ μία από τις εμβληματικότερες μορφές του μεξικανικού ποδοσφαίρου και της Τσίβας Γκουανταλαχάρα, ο Τομάς Μπαλκάσαρ Γκονσάλες, απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών. Τη θλιβερή είδηση έδωσαν στη δημοσιότητα, ο μεξικανικός σύλλογος και η Ομοσπονδία της χώρας, χωρίς να αναφέρουν τα αίτια θανάτου του εκλιπόντος.

Ο Γκονσάλες, έγραψε Ιστορία στην Τσίβας, όπου πέρασε ολόκληρη την καριέρα του στη δεκαετία του 1950, ενώ είχε 11 διεθνείς συμμετοχές και έξι γκολ με την εθνική ομάδα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε και στο Μουντιάλ του 1954.

Ο διάσημος Μεξικανός, ήταν παππούς του Τσιτσαρίτο Ερνάντες, ο οποίος πλέον, αγωνίζεται στις ΗΠΑ με τα «χρώματα» των Γκάλαξι του Λος Άντζελες. Θρήνος, επίσης, ξέσπασε στην χώρα μας με το θάνατο της Έλλης Βοζικιάδου.

Θλίψη προκαλεί ωστόσο το γεγονός πως πέθανε και ο Μπρους Άλπρες

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ο γνωστός ηθοποιός Μπρους Άλπρες που απολαύσαμε στην ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», πέθανε σε ηλικία 89 ετών, σκορπώντας τη θλίψη σε χιλιάδες φανς του που τον αγάπησαν μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία.

Σοκ επικρατεί στο χώρο του κινηματογράφου καθώς πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο ηθοποιός Μπρους Άλπρες, που είχε συμμετάσχει και στη ταινία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail ο αγαπητός από τον ρόλο του ως Άλντορ στην ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» ηθοποιός, πέθανε περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του στο σπίτι του στο Ώκλαντ την Πέμπτη 23 Απριλίου.