Θρήνος! Πέθανε η αγαπημένη Έλλη Βοζικιάδου

Θλίψη για τον χαμό της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε η αγαπημένη Έλλη Βοζικιάδου

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Έλλη Βοζικιάδου. Το τραγικό αυτό γεγονός έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του.

Ειδικότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας, που επίσης με ανάρτηση του μας είχε ενημερώσει για τον θάνατο δύο άλλων ηθοποιών, έκανε τώρα ένα νέο ποστ στο οποίο μας γνωστοποίησε ότι η Έλλη Βοζικιάδου "έφυγε" από την ζωή.

"Το ΤΑΣΕΗ τιμά την μνημη της σπουδαίας μας ηθοποιου ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ που εφυγε σημερα το πρωι... Στο περυσινό μάς ήμερολογιο-λευκωμα της ειχαμε αφιερωμα και την τιμήσαμε όπως της αξιζε για την 65χρονη προσφορα της στο Θεατρό μας... Θα την αποχαιρετησουμε την Δευτερα απο το Α κοιμητηριο Αθηνών στις 12.30 το μεσημερι..Καλό ταξιδι κυρια Ελλη......................(oι φωτο απο τα νεανικά της χρόνια στο Εθνικο θέατρο την δεκαετια του '50)" έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και την οποία συνόδευσε με μερικές φωτογραφίες της ηθοποιού.

Έλλη Βοζικιάδου φωτογραφίες πέθανε

Θρήνος εκτός από την Έλλη Βοζικιάδου και για τον Κώστα Γκολώνη που πέθανε

Θλίψη στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Πάτρας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ιστορικού παράγοντα, Κώστα Γκολώνη ο οποίος χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο. Θρήνος και στο Αγγελοχώρι Νάουσας με τον θάνατο της 19χρονης Ιορδάνας Γαϊτανίδου.

Το Μεγάλο Σάββατο ο άτυχος ιστορικός παράγοντας του Ατρόμητου Πατρών αλλά και της ΕΠΣ Αχαΐας διέσχιζε με το μηχανάκι του την Ανθείας και ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αμέσως έτρεξε να δει αν είναι καλά. Ο Κώστας Γκολώνης σηκώθηκε αμέσως και αφού δεν αισθανόταν τίποτα συνέχισε τον δρόμο του. Την επόμενη ημέρα όμως δεν αισθανόταν καλά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να διασωληνωθεί ωστόσο δεν άντεξε και χθες το πρωί έφυγε από την ζωή στα 75 του χρόνια. Ο Γκολώνης υπηρέτησε στην ΕΠΣ Αχαΐας μαζί με τον αείμνηστο Ανδρέα Κάνιστρα από το 1983 μέχρι το 2001 ενώ πάνω από 20 χρόνια πριν αναλάβει τα ηνία της ΕΠΣ ήταν γενικός αρχηγός του Ατρόμητου. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Βικτωρία και είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Δύο αγόρια τον Γιώργο και τον Αντώνη και ένα κορίτσι την Γεωργία.

πηγή: athensmagazine.gr