Θρήνος! Πέθανε ο Θρασύβουλος από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Θλίψη για τον χαμό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε ο Θρασύβουλος από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση ότι πέθανε ο γνωστός ηθοποιός που μεταξύ άλλων τον είχαμε δει να παίζει και στην αγαπημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης να υποδύεται τον θρασύβουλο.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Γιωτόπουλο που έφυγε χθες από την ζωή, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μάλιστα ο ηθοποιός έκανε γνωστή και την είδηση ότι πέθανε ένας ακόμα ηθοποιός, ο Χρήστος Ανστασόπουλος.

"Δυστυχώς με πληροφόρησαν οτι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι απο τα παλαιότερα μελη μας του Τασεη έφυγαν απο την ζωή χτες και σημερα... Ο αγαπημένος μας Μπαμπης Γιωτόπουλος για πολλα χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεατρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που ειχε ξεκινήσει στα μπουλουκια..Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τους σκεπάσει....Θα ετοιμασουμε αφιερωματα για τους καλους μας συναδελφους....Η φωτο απο το ημερολόγιο του Τασεη 2018 με το αφιερωμα στον Μπαμπη μας" έγραψε στο ποστ που έκανε ο Μπιμπίλας. Θλίψη έφερε ωστόσο και ένας ακόμα θάνατος που έγινε γνωστός χθες. Ποιος έφυγε από την ζωή;

=

Μπάμπης Γιωτόπουλος πέθανε

Εκτός από τον ηθοποιό που έπαιξε στο Κωνσταντίνου και Ελένης θρήνος ήρθε και για τον Bruce Myers που πέθανε

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως σε ηλικία 78 ετών ο σπουδαίος ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας και στενός συνεργάτης του Peter Brook, Bruce Myers πέθανε στο Παρίσι την Τετάρτη 15 Απριλίου. Η είδηση του θανάτου του, έχει σκορπίσει την θλίψη.

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε το ιστορικό θέατρο του Παρισιού Théâtre des Bouffes du Nord στο AFP, σύμφωνα με το en24.news και επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Brook χωρίς ακόμα να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου του Myers.

Bruce Myers πέθανε

Ο Myers είχε γεννηθεί το 1942 στο Ράντκλιφ της Αγγλίας και μεταξύ άλλων είχε σκηνοθετήσει τις "Δούλες" του Ζαν Ζενέ το 2015 στο Εθνικό Θέατρο, όπου στο καστ ήταν οι Μαρία Κίτσου, Λένα Παπαληγούρα και Ραφίκα Σαουίς

"Μια σημαντική μορφή του θεάτρου μας αποχαιρέτησε. Ο Bruce Myers, ένας μοναδικός ηθοποιός, την απώλεια του οποίου θρηνούμε", ανέφερε ο 95χρονος Μπρουκ, ο οποίος είχε για αγαπημένο του ηθοποιό τον Άγγλο καλλιτέχνη.