Ανείπωτη θλίψη - Πέθανε ο Λάμπρος Κοτσίρης

Πένθος για τον χαμό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανείπωτη θλίψη - Πέθανε ο Λάμπρος Κοτσίρης

Πέθανε ο Λάμπρος Κοτσίρης με την είδηση του θανάτου του να φέρνει ανείπωτη θλίψη στον νομικό κόσμο της χώρας.

Φτωχότερος είναι ο νομικός κόσμος της χώρας μετά το θάνατο του Λάμπρου Κοτσίρη, Ομότιμου Καθηγητή Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών και επίτιμου Διδάκτορα Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκφράζει με ψήφισμά τη η Κοσμητεία της Νομικής Σχολής ΑΠΘ.

Μεταξύ άλλων ως Πρόεδρος του Τμήματος εισηγήθηκε το 1990 την διδασκαλία νομικών μαθημάτων σε ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικα, γερμανικα) για τους φοιτητές Erasmus-Socrates, και εισηγήθηκε την αναγόρευση και αναγόρευσε σε επίτιμους διδάκτορες μεγάλες προσωπικότητες (Κ. Καραμανλή, Γ. Ράλλη, Γ. Μητσόπουλο, Μ. Γκορμπατσόφ, N. Mandela, R. Posner, Κ. Δεσποτόπουλο, κ.ά.) όπως αναφέρει και το Athensmagazine.gr

Να πούμε ότι μια θλιβερή είδηση είχαμε και στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού πέθανε ο Μπράιν Ντένεχι.

Ανείπωτη θλίψη έφερε εκτός από τον θάνατο του Λάμπρου Κοτσίρη και η είδηση ότι πέθανε ο Ρίζος Ψύλλος

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο δημοσιογράφος Ρίζος Ψύλλος, βυθίζοντας στη θλίψη όλους τους γνωστούς του, αλλά και τους συνεργάτες του.

Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 54 ετών ο δημοσιογράφος Ρίζος Ψύλλος, από εγκεφαλικό επεισόδιο. Εργάστηκε ως συντάκτης ύλης και αρχισυντάκτης στις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας -τελευταίοι επαγγελματικοί του σταθμοί ήταν το Protagon και η «Νέα Σελίδα».

Ήταν ένας δημοσιογράφος με προσήλωση στις αρχές της δεοντολογίας, πλούσιο λεξιλόγιο και έμφυτο ταλέντο στους τίτλους. Ο Ρίζος Ψύλλος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του.

Ρίζος Ψύλλος δημοσιογράφος πέθανε