Συναγερμός - Εξαφανίστηκε 10χρονη στην Στυλίδα

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός - Εξαφανίστηκε 10χρονη στην Στυλίδα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές τις τελευταίες ώρες, μετά την ειδοποίηση πως εξαφανίστηκε ένα 10χρονο κοριτσάκι από την Στυλίδα Φθιώτιδας, σήμερα στις 9:30 το πρωί. Ονομάζεται Δήμητρα Μελαχροινάκη, μπορείτε να βοηθήσετε;

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, καθώς η ανήλικη εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης Εισαγγελικής Εντολής απομάκρυνσης της, από επικίνδυνο περιβάλλον.

Η Δήμητρα έχει ύψος 1.40 μ., έχει 30 κιλά βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφανίστηκε 10χρονη Στυλίδα

Να σημειώσουμε πως όλη την Ελλάδα είχε συγκλονίσει η υπόθεση της μικρής Βάλεντιν που είχε εξαφανιστεί. Ποιον ρόλο έπαιζε ο πατέρας της;

Τραγικό τέλος: Εντοπίστηκε νεκρή η 69χρονη που είχε εξαφανιστεί

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση μιας 69χρονης αγνοούμενης αφού εντοπίστηκε νεκρή. Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής και εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας στις Φώκιες Χαλκιδικής σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Μέσα στη θαλάσσια περιοχή της Φώκιας στη Χαλκιδική εντοπίστηκε νωρίτερα το πρωί η 69χρονη που αγνοούνταν από τη Παρασκευή το βράδυ.

Τη σορό της εντόπισε να επιπλέει ψαράς της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε εθελοντές διασώστες..Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες δήμαρχος που αγνοούνταν για 1 χρόνo βρέθηκε νεκρός σε ποτάμι!

Πριν από λίγη ώρα εθελοντές ανέσυραν την σορό της άτυχης γυναίκας.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε μέσω Twitter η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης...

Τραγικό τέλος για τον 14χρονο που είχε εξαφανιστεί! Βρέθηκε νεκρός μέσα σε...

Στην υπόθεση για τον 14χρονο που είχε εξαφανιστεί και τον έψαχναν για εβδομάδες υπήρξε ένα τραγικό τέλος! Ο ίδιος βρέθηκε νεκρός μέσα σε... μια καμινάδα!

Τραγική ήταν η κατάληξη ενός αγοριού στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών που είχε εξαφανιστεί πριν από 3 περίπου εβδομάδες την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του. Το σώμα του άτυχου αγοριού βρέθηκε μέσα σε μια καμινάδα.

«Αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε κανείς» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Πορτ Κλίντον, Ρόμπερτ Χίκμαν. Ο 14χρονος Χάρλεϊ Ντίλι είχε θεαθεί για τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου στο Πορτ Κλίντον την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του μεταξύ 6 και 7 το πρωί. Από εκείνη την στιγμή σήμανε συναγερμός και πάνω από 75 αστυνομικοί εντάχθηκαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του, με ελικόπτερα, εκπαιδευμένα σκυλιά και ομάδες έρευνας και διάσωσης.

14χρονος νεκρός καμινάδα εξαφάνιση