Σοκ! Άγρια συμπλοκή στην Κρήτη - Δύο νεκροί από το φονικό σκηνικό

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ! Άγρια συμπλοκή στην Κρήτη - Δύο νεκροί από το φονικό σκηνικό

Σοκάρει το άγριο σκηνικό που έγινε στην Κρήτη με δύο ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους, μετά από άγρια συμπλοκή. Τι λένε οι πληροφορίες για το περιστατικό, αλλά και για τους νεκρούς;

Φονική συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια της Κρήτης είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα και το ekriti, υπάρχουν δύο νεκροί, ένας νεαρός άνδρας γύρω στα 25, και ένας ακόμη περίπου 55-60 ετών καθώς και ένας ελαφρά τραυματίας οι οποίοι αυτή την ώρα βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας του χωριού.

Οι αιτίες της τραγωδίας, πιθανολογείται ότι είναι οι κτηματικές διαφορές με τους δύο άνδρες, που τελικά έπεσαν νεκροί, να πυροβολεί ο ένας τον άλλον με συνέπεια και οι δύο να πέσουν νεκροί. Να σημειωθεί ότι χθες είχαμε στην Κρήτη και ισχυρό σεισμό.

Πηγή: iefimerida.gr

Γνωστός μαντιναδολόγος ο ένας από τους δύο νεκρούς, της άγριας συμπλοκής στην Κρήτη

Ο γνωστός μαντιναδολόγος Λευτερής Καλομοίρης είναι ο ένας από τους δύο νεκρούς από το διπλό φονικό στο Περαχώρι Ανωγείων που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία και έχει κάνει το γύρο της Ελλάδας.

Ο 63χρονος, γνωστός για τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, δέχθηκε τα πυρά του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, πατέρα δύο παιδιών.

Οι οικογένειες των δύο νεκρών έχουν φυγαδευτεί υπό το φόβο βεντέτας ενώ στο χωριό αναμένεται και Εισαγγελέας.

Οι σοροί των δύο ανδρών έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου ενώ ο γιος του 63χρονου μαντιναδολόγου, αναζητείται από τις Αρχές καθώς φέρεται να πυροβόλησε τον 30χρονο αφού εκείνος νωρίτερα είχε πυροβολήσει τον πατέρα του.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, αναζητείται τρόπος για την τέλεση των κηδειών καθώς και οι δύο οικογένειες μένουν στην ίδια γειτονιά και ανήκουν στην ίδια ενορία και γι'αυτό το λόγο θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε τον μαντιναδολόγο σε τηλεοπτική του εμφάνιση

Πηγή: ekriti.gr