Φονικό στα Ανώγεια: Παραδόθηκε ο γιος του νεκρού 63χρονου

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φονικό στα Ανώγεια: Παραδόθηκε ο γιος του νεκρού 63χρονου

Εξελίξεις έχουμε αναφορικά με το φονικό στα Ανώγεια στην Κρήτη, αφού παραδόθηκε γιος του 63χρονου Λεωνίδα Καλομοίρη, που είναι ένας από τους δύο νεκρούς του φρικτού αυτού περιστατικού. Τι λένε οι πληροφορίες;

Παραδόθηκε στις αρχές ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει από χθες οι άνδρες της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο γιος του 63χρονου από την πρώτη στιγμή που τράπηκε σε φυγή μετά το διπλό φονικό ήθελε να παραδοθεί.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του και αποφάσισαν τις λεπτομέρειες της παράδοσής του. Ο ίδιος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Ρεθύμνου και παραδόθηκε.
Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη αποτελεί «κλειδί» για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι λόγοι του καυγά φαίνεται να μην έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα. Δύο είναι τα κυρίαρχα σενάρια σύμφωνα με μαρτυρίες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, το πρώτο σενάριο είναι οι κτηματικές διαφορές που είχαν οι δύο οικογένειες, ενώ το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως ο καυγάς έγινε εξαιτίας ενός… πάρκινγκ! Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ξυλούρης – σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες – πάρκαρε μπροστά στο σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη γεγονός που ξεκίνησε η λογομαχία.

Ο καυγάς πήρε τραγικές διαστάσεις καθώς βγήκαν τα όπλα ανάμεσα στους δύο νεαρούς άνδρες. Ο Λευτέρης Καλομοίρης – σύμφωνα με τις μαρτυρίες – όταν είδε τα όπλα μπήκε μπροστά από το γιο του για να τον προστατέψει με αποτέλεσμα να δεχθεί τη σφαίρα που τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στη συνέχεια, ο γιος του απάντησε στα πυρά, «αδειάζοντας» το όπλο του στον Γιώργο Ξυλούρη που έπεσε νεκρός.

Κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής, ένας 30χρονος μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει ωστόσο δέχθηκε μία σφαίρα στο πόδι τραυματίζοντάς τον.

Μετά το φονικό, ο γιος του 63χρονου τράπηκε σε φυγή ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ποιος είναι ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη που καταζητούνταν

Ο νεαρός που αναζητούνταν από τις αρχές αποτελεί ένα από τα πέντε παιδιά του Λευτέρη Καλομοίρη. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά του Ηρακλείου ως πορτιέρης. Με την οικογένειά του είχε πολύ καλές σχέσεις και πήγαινε στα Ανώγεια στις γιορτές για να δει τους δικούς του.

Συντετριμμένα τα Ανώγεια από το διπλό φονικό

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι των Ανωγείων από το διπλό φονικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ. Από το πρωί, στους εξωτερικούς χώρους των καφενείων έχουν μαζευτεί οι κάτοικοι ενώ στη συζήτηση κυριαρχεί το χθεσινό έγκλημα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι δύο άνδρες δεν είναι πλέον στη ζωή. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς ξέφυγε η κατάσταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Πηγή: cretapost.gr

Σπαραγμός με την μαντινάδα του γιου του 63χρονου, που παραδόθηκε για το φονικό στα Ανώγεια

Σπαρακτική είναι η μαντινάδα του γιου του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, γνωστού μαντιναδολόγου, που χθες το βράδυ έπεσε νεκρός από σφαίρες κατά τη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής στα Ανώγεια.

Λίγες ώρες μετά το διπλό φονικό, ο γιος του Λευτέρη «αποχαιρέτησε» με μία μαντινάδα τον πατέρα του, αναρτώντας την στα social media.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Οτι αξιζει δε μπορεί

Ο χρόνος να το θάψει

Θα ρθει καιρός που Η φλόγα ντου

στον ουρανό θα λάμψει,,

Καλο ταξίδι πατέρα

Πηγή: ekriti.gr