Ανώγεια: Ξεσπά ο πατέρας του 30χρονου - «Το παιδί μου είναι καθαρό»

Συγκλονίζει με τα λόγια του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανώγεια: Ξεσπά ο πατέρας του 30χρονου - «Το παιδί μου είναι καθαρό»

Ο πατέρας του 30χρονου, Γιώργου Ξυλούρη που ήταν ένα από τα θύματα του φονικού που σημειώθηκε στα Ανώγεια, ξέσπασε στην κάμερα σε δηλώσεις που έκανε ξεκαθαρίζοντας πως το παιδί του έφυγε καθαρό και ότι δεν είχε όπλο στα χέρια του.

Μη έχοντας ακόμα συνέλθει από το κακό που βρήκε την οικογένεια του ο Γιάννης Ξυλούρης, πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του γιου του μαντιναδολόγου, δίνει την δική του εκδοχή για το πως έγινε το διπλό φονικό το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια.

Φονικό στα Ανώγεια

«Στα χέρια του παιδιού μου δε βρέθηκε πυρίτιδα» τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο 30χρονος γιος του δεν πυροβόλησε. Το παιδί μου είναι καθαρό, πεντακάθαρο» ενώ ερωτηθείς εάν δράστης του θανάτου του μαντηναδολόγου είναι ο ίδιος του ο γιος ξεκαθάρισε: «Δεν είχαμε ποτέ διαφορές με την οικογένεια» τονίζοντας μάλιστα ότι τα εγγόνια του πηγαίνουν για εκμάθηση χορού στις σχολές του 60χρονου, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα.

«Στόχος μου είναι τώρα να αναθρέψω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και το κακό που βρήκε το σπίτι μου να μην τύχει ούτε στον εχθρό μου» κατέληξε.

Ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη ξεκαθάρισε ότι δεν είχαν κτηματικές διαφορές και ότι καβγάς ξεκίνησε για ένα παρκάρισμα.

Πηγή: cretapost.gr

Τι συνέβη ωστόσο στα Ανώγεια που οδήγησε στο θάνατο του 30χρονου και στο ξέσπασμα του πατέρα του;

Τι συνέβη με το φονικό στα Ανώγεια που οδήγησε στην κηδεία του 63χρονου

Σοκάρει το άγριο σκηνικό που έγινε στην Κρήτη με δύο ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους, μετά από άγρια συμπλοκή. Τι λένε οι πληροφορίες για το περιστατικό, αλλά και για τους νεκρούς;

Φονική συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια της Κρήτης είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα και το ekriti, υπάρχουν δύο νεκροί, ένας νεαρός άνδρας γύρω στα 25, και ένας ακόμη περίπου 55-60 ετών καθώς και ένας ελαφρά τραυματίας οι οποίοι αυτή την ώρα βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας του χωριού.

Οι αιτίες της τραγωδίας, πιθανολογείται ότι είναι οι κτηματικές διαφορές με τους δύο άνδρες, που τελικά έπεσαν νεκροί, να πυροβολεί ο ένας τον άλλον με συνέπεια και οι δύο να πέσουν νεκροί. Να σημειωθεί ότι χθες είχαμε στην Κρήτη και ισχυρό σεισμό.

Πηγή: iefimerida.gr