Σκάει κύμα φωτιάς την... - Καμπανάκι από τον Σάκη Αρναούτογλου

Κατεβάστε τα καλοκαιρινά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάει κύμα φωτιάς την... - Καμπανάκι από τον Σάκη Αρναούτογλου

Μια πρόβλεψη φωτιά έσκασε από τον κορυφαίο μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου που χτυπάει το καμπανάκι για τον καιρό λέγοντας πως θα σκάσει κύμα καλοκαιρίας από την Πέμπτη!

Στο κεντρικό δελτίο καιρού το Σάκης Αρναούτογλου μας έδωσε όλες τις πληροφορίες για το πως θα κινηθεί ο καιρός την εβδομάδα που διανύουμε!

Άρωμα καλοκαιριού στον ορίζοντα!

Την Τετάρτη το βράδυ κλείνει ο κύκλος της αστάθειας των τελευταίων ημερών και απο την Πέμπτη η χώρα εισέρχεται σε τροχιά καλοκαιρίας και ανόδου της θερμοκρασίας η οποία θα παραγίνει κατά τόπους αισθητή από βδομάδα σε όλη τη χώρα ενώ αρκετές περιοχές κυρίως της κεντρικής και νότιας Ελλάδας ίσως μάλιστα ξεμείνουν από... δροσιά κρίνοντας πλέον την χρήση του κλιματιστικού ως απαραίτητη!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Δείτε την πρόγνωση στο παρακάτω βίντεο

Ωστόσο, δείτε και την πρόβλεψη της Χριστίνας Σούζη για τις επόμενες ημέρες εδώ!

«Έρχονται ακραίες καιρικές συνθήκες» - Ο Σάκης Αρναούτογλου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου

Μέσα από την καθιερωμένη του εμφάνιση στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ, ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτολγου προειδοποίησε για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έρχονται και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον καιρό.

Μπορεί ο καιρός σήμερα να ήταν κατά βάση ανοιξιάτικος ωστόσο δεν έλειψαν οι συννεφιές, με τον Σάκη Αρναούτογλου να κάνει λόγο για συνέχιση των άστατων καιρικών φαινομένων και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος μέσα από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στις καταιγίδες που ενδέχεται να «χτυπήσουν» τη χώρα, ιδιαίτερα τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τα στοιχεία με κάθε λεπτομέρεια για τις περιοχές που ενδέχεται να έχουν ακόμα και έντονα φαινόμενα το Σάββατο, αλλά και για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών μέχρι και την Τετάρτη, ενώ δείτε και την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

Δείτε την αναλυτική του πρόγνωση στο παρακάτω βίντεο: