«Σκάνε» πρόωρα 30άρια - Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για τον μίνι καύσωνα

Έπιασαν οι ζέστες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σκάνε» πρόωρα 30άρια - Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού για τον μίνι καύσωνα

Μέσα από την καθιερωμένη εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή του ANT1, ο Τάσος Αρνιακός θέλησε να προειδοποιήσει τους τηλεθεατές για τον μίνι καύσωνα που πρόκειται να έρθει τις επόμενες μέρες μιας και «σκάνε» ήδη τα πρώτα 30άρια.

Ο Τάσος Αρνιακός μας προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, κάνοντας πρόγνωση για θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών από την επόμενη εβδομάδα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Η Χριστίνα Σούζη, ωστόσο, φέρνει τη δική της ανατροπή για τον καιρό.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος μίλησε για ηλιοφάνεια σε σχεδόν όλη την χώρα σήμερα (5/5), με τους ανέμους στα 6 μποφόρ και τον υδράργυρο μέχρι τους 26 βαθμούς. Την Τετάρτη (6/5) και την Πέμπτη (7/5), ωστόσο, θα επικρατήσει κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές με τους ανέμους έως και 7 μποφόρ, αλλά από Παρασκευή (8/5) το σκηνικό θα θυμίζει… καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο με την αναλυτική πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού:

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέρα από την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, σας έχουμε και την πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και το μεσημέρι-απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες και στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.