Τροχαίο σοκ στη Χαλκίδα - Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε 14χρονη

Ποια η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο σοκ στη Χαλκίδα - Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε 14χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε στη Χαλκίδα και άφησε πίσω του μία τραυματισμένη 14χρονη, την οποία παρέσυρε ένας ασυνείδητος οδηγός αγροτικού οχήματος, ενώ εκείνη επέβαινε στο ποδήλατό της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού, ο οδηγός ενός Ι.Χ.Ε αγροτικού οχήματος, παρέσυρε την 14χρονη κοπέλα, η οποία επέβαινε στο ποδήλατό της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πώς ο οδηγός έπεσε πάνω στο άτυχο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οπως αποδείχθηκε, ο τραυματισμός της ευτυχώς δεν ήταν σοβαρός. Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργείται από την Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας, ενώ στον Πύργο σημειώθηκε ένα θανατηφόρο τροχαίο.

τροχαίο Χαλκίδα

Πηγή: iefimerida.gr

Πέρα από το τροχαίο με τη 14χρονη, σοκ προκάλεσε και το τροχαίο στο οποίο πέθανε ένα 3χρονο αγοράκι

Ξεψύχησε το τρίχρονο αγοράκι, πουν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά και από το τροχαίο που έγινε στην Καλαμάτα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την ανείπωτη αυτή τραγωδία.

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, εξέπνευσε το 3χρονο αγόρι, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας χθες βράδυ, έπειτα από τροχαίο.

Ειδικότερα, το τροχαίο προκλήθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο πατέρας του μικρού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και κατέληξε σε ελαιόδεντρο στην παλαιά Ε.Ο. Καλαμάτας- Αθήνας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο νοσοκομείο της πόλης διακομίστηκαν οι γονείς και το αγοράκι τους και παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί ο μικρός δεν τα κατάφερε.

Να σημειωθεί ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου μαζεύτηκαν αρκετοί ομόφυλοι (Ρομά) της οικογένειας και χρειάστηκε μέχρι και η παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση. Φρικτό τροχαίο είχαμε ωστόσο και πριν λίγες ημέρες στη Λεωφόρου Σχηστού.

Πηγή: tharrosnews.gr

ασθενοφόρο ΕΚΑΒ τροχαίο καλαμάτα