Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρνακα - Πυροβόλησε και σκότωσε την αδερφή του

Πιθανόν εγκυμονούσα η άτυχη κοπέλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρνακα - Πυροβόλησε και σκότωσε την αδερφή του

Μία πραγματική οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στη Λάρνακα της Κύπρου, μιας και ένας 23χρονος νεαρός, δε δίστασε να πυροβολήσει και να σκοτώσει την 21χρονη αδελφή του, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τη μαρτυρίου ήταν και εγκυμονούσα.

Νεαρός, 23 ετών, φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του, 21 ετών στο κεφάλι, τραυματίζοντας την θανάσιμα ενώ παρών στην στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα τους.

Ο 23χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ προς διευκόλυνση των ανακρίσεων και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι στη προσπάθεια του να καθαρίσει το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3, μετά από άσκηση της Εθνικής Φρουράς, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει την 21χρονη θανάσιμα στο κεφάλι, ενώ στο προσκήνιο αυτές τις μέρες βρίσκεται και το διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Έγκλημα στη Λάρνακα

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός διερευνάται, καθώς οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου. Το G3 παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων ο φερόμενος ως αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, με δάκρυα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η νεαρή σήμερα είχε τα γενέθλια και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν δύο μηνών έγκυος.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Μία αντίστοιχη οικογενειακή τραγωδία είχε σημειωθεί και πριν από λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με έναν αδίστακτο πατέρα να μην δείχνει κανένα έλεος και να σκοτώνει τον γιο του, αφού τον είχε πυροβολήσει συνολικά 6 φορές.

Φρικτό έγκλημα συνέβη στη Θεσσαλονίκη σήμερα (26/4), με έναν πατέρα να πυροβολεί 6 φορές και να σκοτώνει τον γιο του, σε μια είδηση που σοκάρει την πόλη.

Η οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα στην περιοχή Πυλαιώτικα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας πατέρας πυροβόλησε έξι φορές τον γιο του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει, ενώ πριν λίγο καιρό μία δολοφονία έλαβε χώρα και στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον πατέρα, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι υδραυλικός.

δολοφονία Θεσσαλονίκη

Πηγή: athensmagazine.gr