Σοκ στη Θεσσαλονίκη - Ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή στο σπίτι της

Εικόνες φρίκης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στη Θεσσαλονίκη - Ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή στο σπίτι της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφόρησε από τη Θεσσαλονίκη και έχει να κάνει με μία άτυχη ηλικιωμένη, η οποία κάηκε ζωντανή μετά από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο διαμέρισμά της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με την πυροσβεστική να την εντοπίζει νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησα, το σπίτι της ηλικιωμένης βρίσκεται στην οδό Ιασωνίδου 6 στην περιοχή της Νεάπολης, και ήταν το μόνο από την πολυκατοικία που έπιασε φωτιά.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ , η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της από την Πυροσβεστική, κατά πάσα πιθανότητα από τις αναθυμιάσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά που της στοίχισε τη ζωή, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκε και μία μονοκατοικία στην Πατησίων.

Πέρα από την ηλικιωμένη που κάηκε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, ένας 13χρονος βρέθηκε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι του

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Ένας 13χρονος ήταν μέσα στο σπίτι, ωστόσο απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες, ενώ από τις αναθυμιάσεις έχασε τη ζωή του το κατοικίδιο σκυλί της οικογένειας.

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη με ένα 13χρονο αγόρι να απεγκλωβίζεται από τους πυροσβέστες έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, ενώ από τις αναθυμιάσεις έχασε τη ζωή του το κατοικίδιο σκυλί της οικογένειας. Επίσης, σε αναστάτωση βρέθηκαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, αφού άγνωστοι έριξαν μολότοφ σε γνωστό εργοστάσιο ενώ υπήρξε ισχυρή φωτιά σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο!

Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 3 το απόγευμα σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αμφιπόλεως. Στο σημείο έφτασαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 15 άνδρες που απεγκλώβισαν τον ανήλικο ο οποίος φαίνεται πως ήταν μόνος του στο διαμέρισμα. Αφού εξετάστηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η φωτιά ξέσπασε από μαγειρικό σκεύος αλλά για τα ακριβή αίτια διενεργείται προανάκριση. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα ενώ δεν κινδύνευσαν ένοικοι παρακείμενων διαμερισμάτων.

πηγή: athensmagazine.gr