Σοκ στο λόφο του Στρέφη: Γυναίκα έπεσε στο κενό

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στο λόφο του Στρέφη: Γυναίκα έπεσε στο κενό

Σοκ στο λόφο του Στρέφη με γυναίκα που έπεσε στο κενό. Έπεσε από ύψος περίπου επτά μέτρων και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που έκανε γνωστές η πυροσβεστική υπηρεσία.

Γυναίκα, ηλικίας περίπου 35 - 40 ετών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της έπειτα από πτώση της στο λόφο Στρέφη.

Εως αυτή την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε από ύψος περίπου επτά μέτρων.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται, ότι στην επιχείρηση ανάσυρσής της συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Τραγωδία ωστόσο σημειώθηκε και στην Χαλκίδα με ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε 14χρονη με το αμάξι του και την εγκατέλειψε έτσι στο δρόμο δυστυχώς.

Σοκ στην Κρήτη - Γυναίκα έπεσε στο κενό

Σοκ έχει προκληθεί στην Κρήτη με την είδηση πως γυναίκα έπεσε στο κενό από γηροκομείο και έχασε την ζωή της. Τι ακριβώς συνέβη και τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάστασή της;

Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έπεσε από μπαλκόνι γηροκομείου.Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, όταν η 93χρονη η οποία διέμενε τους τελευταίους μήνες στο δημοτικό γηροκομείο στα Χανιά, έπεσε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου.

Αμέσως στο σημείο υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, ενώ ειδοποιήθηκε τόσο το ΕΚΑΒ όσο και η αστυνομία. Οι διασώστες επιχείρησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην 93χρονη χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα, αφού είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.