Σοκ στο Πέραμα: Ναύτης τραυματίστηκε στο κεφάλι από αλυσίδα

Ποια η κατάσταση του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στο Πέραμα: Ναύτης τραυματίστηκε στο κεφάλι από αλυσίδα

Σοκ στο Πέραμα, με ναύτη που τραυματίστηκε στο κεφάλι από αλυσίδα.Ο ναυτικός, υπήκοος Φιλιππίνων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προσπαθούσε να σηκώσει την άγκυρα του ανελκυσμένου σκάφους.

Στο κεφάλι από αλυσίδα, τραυματίστηκε 37χρονος αλλοδαπός ναύτης, μέλος πληρώματος ανελκυσμένου σκάφους σε ναυπηγείο του Περάματος, κατά τη διάρκεια εργασιών.

Ο ναυτικός, υπήκοος Φιλιππίνων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προσπαθούσε να σηκώσει την άγκυρα του ανελκυσμένου σκάφους.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 27χρονο στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ ωστόσο εκτός από το Πέραμα και στον Πύργο σημειώθηκε ένα θανατηφόρο τροχαίο. Δείτε εδώ ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Πηγή: iefimerida.gr

Ωστόσο εκτός από το ατύχημα στο Πέραμε ένα τροχαίο σοκ έγινε στη Χαλκίδα

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε στη Χαλκίδα και άφησε πίσω του μία τραυματισμένη 14χρονη, την οποία παρέσυρε ένας ασυνείδητος οδηγός αγροτικού οχήματος, ενώ εκείνη επέβαινε στο ποδήλατό της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού, ο οδηγός ενός Ι.Χ.Ε αγροτικού οχήματος, παρέσυρε την 14χρονη κοπέλα, η οποία επέβαινε στο ποδήλατό της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πώς ο οδηγός έπεσε πάνω στο άτυχο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οπως αποδείχθηκε, ο τραυματισμός της ευτυχώς δεν ήταν σοβαρός. Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργείται από την Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας.

τροχαίο Χαλκίδα

Πηγή: iefimerida.gr