Κορωνοϊός: Στους 151 οι νεκροί στην Ελλάδα

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Στους 151 οι νεκροί στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα οι νεκροί από τον φονικό ιό κορωνοϊό, έφτασαν τους 151, αφού η χώρα μας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, μέτρησε ακόμη ένα θύμα από την πανδημία.

Και αυτό διότι κατέληξε 69χρονος με βαρύ υποκείμενο νόσημα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Μάλιστα, βρισκόταν σε ΜΕΘ.

Σοκ ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι πέθανε και ένα βρέφος κάτι που προκαλεί ανησυχία. Δείτε εδώ αναλυτικά αν είχε προβλήματα υγείας.

Κορωνοϊός νεκροί Ελλάδα

Μέχρι χθες στους 150 ήταν οι νεκροί ενώ είχαμε 13 νέα κρούσματα

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Μέσα από την καθιερωμένη του ενημέρωση, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 13 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και 2 νέους θανάτους με το συνολικό αριθμό να φτάνει τους 150.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι τα 2.691 με το 55,5% να είναι άνδρες και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες.

Αυτή τη στιγμή, 32 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι στις μονάδες εντατικής θεραπείας με μέσο όρο ηλικία τα 67 έτη. 9 από αυτούς είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες. Το 97% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικιωμένοι.

Οριστική ανακοίνωση είχαμε ωστόσο και από την Κεραμέως για τις Πανελλήνιες. Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε για το μέλλον των σχολείων.

Συνολικά έχουν εξέλθει 85 άτομα από τις ΜΕΘ ενώ έχουν διενεργηθεί 94.291 τεστ.

Όσον αφορά τους θανάτους, σήμερα σημειώθηκαν δύο νέο, ένας εκ των οποίων και αυτός του Δημήτρη Κρεμαστινού, με το συνολικό αριθμό να φτάνει τους 150. Οι 40 ήταν γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τα 75 έτη. Το 93,3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικιωμένοι.

Πριν ξεκινήσει την ενημέρωσή του ο Σωτήρης Τσιόδρας θέλησε να πει το δικό του αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινό με μία πολύ συγκινητική δήλωση.

Δείτε Live την ενημέρωση που γίνεται αυτήν την ώρα για τον κορωνοϊό και τις εξελίξεις που έχουμε. Πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην χώρας μας σύμφωνα και με το Υπουργείο Υγείας; Ενημέρωση γίνεται και από τον υπουργό πολιτικής Προστασίας Νικό Χαρδαλιά και τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Δείτε live την ενημέρωση