Οριστική ανακοίνωση από την Κεραμέως για τις Πανελλήνιες

Διαβεβαιώσεις από την υπουργό Παιδείας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οριστική ανακοίνωση από την Κεραμέως για τις Πανελλήνιες

Οριστική ανακοίνωση από την Κεραμέως για τις πανελλήνιες. Τι θα συμβεί τελικά με τις Πανελλήνιες του 2020; Πότε θα γίνουν οι αιτήσεις συμμετοχής; Πότε θα δώσουν τελικά οι υποψήφιοι;

H υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μίλησε στο Open TV για τις πανελλαδικές εξετάσεις, την ύλη των μαθημάτων και να υπάρχει περίπτωση να επιμηκυνθεί το σχολικό έτος. Ξεκαθάρισε ότι «έχουμε ένα περιθώριο τον Ιούνιο να επεκταθεί το σχολικό έτος».

Οσον αφορά στα προπληρωμένα σχολεία, ΙΙΕΚ, Κολέγια, σχολεία όλων των βαθμίδων είπε: «Αφορά πολλά συναρμόδια υπουργεία. Στα περισσότερα γίνεται τηλεκπαίδευση. Αφορά και παιδικούς σταθμούς, που ανήκουν σε άλλο υπουργείο, όμως τα κοιτάμε όλα και σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να προβούμε σε σχετική ενημέρωση».

Οι πλατφόρμες που κλήθηκαν εν μία νυκτί να φιλοξενήσουν εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές αναβαθμίζονται συνεχώς για να μπορούν να ανταπεξέλθουν είπε η υπουργός και πρόσθεσε ότι είναι θέμα ημερών για το τι θα γίνει με τα σχολεία. Δείτε εδώ και πως οι χάκερ εκμεταλλεύονται τον ιό

ethnos.gr

Εκτός από τις πανελλήνιες δείτε μια απίστευτη καταγγελία για τον ΕΟΔΥ

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ έγινε στην πρωινή εκπομπή του OPEN για τον ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, η κυρία, Κική Καρυδάκη, φαρμακοποιός, αποκάλυψε στον αέρα του σταθμού, τι συνέβη στον γιο της, που έχει βεβαρημένο ιατρικό προσωπικό. Όπως είπε μεταξύ άλλων, Πήρε τηλέφωνο γιατί έχασε γεύση και όσφρηση και του είπαν να μείνει σπίτι και να πλένει τα χέρια

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις τηλεφωνικές γραμμές του ΕΟΔΥ είναι άσχετοι. Στις 17/3 ο γιος μου παρουσίασε απώλεια γεύσης και όσφρησης και είχε πυρετό. Πήρε στον ΕΟΔΥ μίλησε με τον τηλεφωνητή, δεν τον κατέγραψαν, δεν του κράτησαν όνομα, δεν του έδωσαν οδηγίες, δεν έγινε ιχνηλάτιση», είπε και συνέχισε...

«Του είπαν μείνε σπίτι και πλύνε τα χέρια σου! Πήρε και δεύτερη φορά, τους το ξαναείπε και του είπαν να έρθει σε επικοινωνία με τον οικογενειακό γιατρό. Την 5η ημέρα πήρα μόνη μου στον ΕΟΔΥ και διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος που μου μιλούσε ήταν άσχετος. Δεν έχουν τηλεφωνητές με την παραμικρή ιατρική γνώση».

«Κλείσαμε τεστ σε ιδιώτη γιατρό το οποίο βγήκε θετικό στον κορονοϊό. Τους είχε πει ότι το καλοκαίρι είχε νοσηλευτεί στο Ιπποκράτειο με κολπική μαρμαρυγή, αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα», ανέφερε στην συνέχεια μεταξύ άλλων.

«Νόσησε και η σύζυγός του τελικά. Ξαναπήρε στον ΕΟΔΥ, δήλωσε ότι ήταν θετικό κρούσμα και μόνο τότε τον συνέδεσαν με γιατρό και του είπε γιατί δεν πήρες εμάς μ' αυτά τα συμπτώματα; Η γιατρός με την οποία συνομίλησε του είπε ότι ήταν εγκληματικό αυτό που έγινε και χρίζει καταγγελίας».

Μια απίστευτη καταγγελία για πολίτες πως αλλάζουν τον τόπο κατοικίας τους για να κάνουν Πάσχα στο χωριό λόγω κορωνοϊού, έκανε επίσης, ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.