Θρήνος στην Κρήτη - Νεκρός σε φριχτό τροχαίο

Το βίντεο από το σημείο που σοκάρει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στην Κρήτη - Νεκρός σε φριχτό τροχαίο

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο μετά από ένα φριχτό τροχαίο που σημειώθηκε. Ένας νεκρός είναι ο σοκαριστικός απολογισμός. Τι λένε οι πληροφορίες;

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο έξω από τις Αρχαιότητες της Γόρτυνας, πριν από τους Αγίους Δέκα του Δήμου Γόρτυνας.

Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι τραυματίες σύμφωνα με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Ανέστη Κιούλπαλη μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο και δυο ασθενοφόρα από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο.

Στο σημείο της σύγκρουσης έφτασε και πυροσβεστικό όχημα από τον τομέα Μοιρών καθώς υπήρξε εγκλωβισμός επιβατών για τον απεγκλωβισμό των οποίων στήθηκε επιχείρηση.

Δεν τα κατάφερε ο Γιάννης ! Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του ο οδηγός του ενός από τα δύο μοιραία Ι.Χ που συγκρούστηκαν στη Γόρτυνα. Ο θεός να βοηθήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του! Καλό "ταξίδι" στον Γιάννη Κατσούνσ και καλή δύναμη στην οικογένεια του!

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Saturday, May 9, 2020

Πηγή: iefimerida.gr

Πριν από λίγο καιρό ακόμη ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές για το θάνατο ενός άνδρα είναι ανατριχιαστικές. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλεία - Νεκρός ένας 27χρονος

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί από το Κατάκολο στον Αγ. Ανδρέα, αφήνοντας πίσω του νεκρό, έναν άτυχο 27χρονο άνδρας ο οποίος σκοτώθηκε από την σύγκρουση.

Το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από την αστυνομία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος, εξετράπη από την πορεία της αριστερά στη μεγάλη ευθεία του δρόμου και έπεσε πάνω στην μπεριέρα της οδούς. Στη συνέχεια, το μηχανάκι μαζί με τον οδηγό, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην άσφαλτο.

Το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του νεαρού, έλαβε χώρα μεταξύ μία και δύο τα ξημερώματα Παρασκευής, 1 Μαΐου, ενώ ο νεκρός εντοπίστηκε από ένα αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο και τον είδε να βρίσκεται αιμόφυρτος στον δρόμο, ενώ τα ξημερώματα, ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στη Σάμο.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ μετέβησαν άμεσα στο σημείο, με τον 27χρονο οδηγό να οδηγείται στο Γ.Ν. Πύργου και την εκτίμηση των γιατρών να δείχνει, πως ο θάνατος του άτυχου μοτοσικλετιστή, ήταν κατά πάσα πιθανότητα ακαριαίος.

Τροχαίο Ηλεία