Σοκ στην Αρτέμιδα: Δολοφόνησαν 65χρονο άνδρα

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στην Αρτέμιδα: Δολοφόνησαν 65χρονο άνδρα

Σοκ στην Αρτέμιδα με την δολοφονία, ενός 65χρονου άνδρα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 65χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, που εντοπίστηκε χτυπημένος έξω από το σπίτι του.

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Αρτέμιδα με αγνώστους να δολοφονούν έναν 65χρονο άνδρα. Σύμφωνα με τον AΝΤ1, ο άνδρας βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι και τον θώρακα στην αυλή διώροφου κτιρίου, στην οδό Αγίου Αντωνίου, στην Αρτέμιδα. Παράλληλα, σπαράζει καρδιές με τα λόγια του για το φονικό στα Ανώγεια ο 29χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και λίγο αργότερα υπέκυψε. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ήταν 65 ετών, αλβανικής υπηκοότητας και δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν στη δική του οικία. Την έρευνα για την υπόθεση και την επίθεση που δέχτηκε ο άνδρας έχει αναλάβει σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η Αστυνομία.

πηγή: athensmagazine.gr

Σοκ ωστόσο εκτός από την Αρτέμιδα και στη Λάρνακα όπου άνδρας σκότωσε την αδερφή του

Μία πραγματική οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στη Λάρνακα της Κύπρου, μιας και ένας 23χρονος νεαρός, δε δίστασε να πυροβολήσει και να σκοτώσει την 21χρονη αδελφή του, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τη μαρτυρίου ήταν και εγκυμονούσα.

Νεαρός, 23 ετών, φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του, 21 ετών στο κεφάλι, τραυματίζοντας την θανάσιμα ενώ παρών στην στη σκηνή βρισκόταν και η μητέρα τους.

Ο 23χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ προς διευκόλυνση των ανακρίσεων και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι στη προσπάθεια του να καθαρίσει το στρατιωτικό του τυφέκιο τύπου G3, μετά από άσκηση της Εθνικής Φρουράς, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει την 21χρονη θανάσιμα στο κεφάλι, ενώ στο προσκήνιο αυτές τις μέρες βρίσκεται και το διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Έγκλημα στη Λάρνακα

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός διερευνάται, καθώς οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου. Το G3 παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα περάσει από όλους τους απαραίτητους ελέγχους της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μιλώντας ενώπιον δημοσιογράφων ο φερόμενος ως αρραβωνιαστικός της άτυχης 21χρονης, με δάκρυα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η νεαρή σήμερα είχε τα γενέθλια και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν δύο μηνών έγκυος.

Πηγή: eleftherostypos.gr