Αυτό είναι το πόθεν έσχες Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το πόθεν έσχες Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη

Αυτό είναι το πόθεν έσχες Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη. Το καθαρό εισόδημα του πρωθυπουργού ήταν 36.964 ευρώ συν άλλες 10.000 ευρώ από ακίνητα, ενώ έχει και κάποια στη κατηγορία δάνεια.

Στα 36.964 ευρώ ανέρχεται το συνολικό καθαρό εισόδημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το οικονομικό έτος 2018 όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες 2019 που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Την ίδια ώρα η σύζυγός του Μαρέβα Γκαμπόφσκι δηλώνει εισόδημα 41.364 ευρώ συν άλλες 30.500 ευρώ από ακίνητα, πριν λίγες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ανάρτηση στα social media που ράγισε καρδιές. Τι συνέβη;

Ο πρωθυπουργός δηλώνει εισόδημα από αγροτική επιχειρηματική δραστηριότητα ύψους 1.884,85 ευρώ ενώ υπάρχει και ένα πόσο στην κατηγορία «δάνεια» ύψους 150.000 ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

πηγή: protothema.gr

Λίγες ημέρες πριν το πόθεν έσχες η Μαρέβα Μητσοτάκη έβγαλε τις δικές της μάσκες

Η γυναίκα του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη έβγαλε στη συλλογή της μία νέα σειρά με υφασμάτινες μάσκες για τον κορωνοϊό και όπως μπορείτε να φανταστείτε έχει γίνει χαμός από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες.

Πλέον η μάσκα προσώπου είναι υποχρεωτική σχεδόν παντού και έτσι πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει να πάρουν μία υφασμάτινη προκειμένου να μείνουν όσες περισσότερες χειρουργικές γίνεται για τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό που τις έχει ανάγκη.

Για το λόγο αυτό μέσα από τη συλλογή της και η Μαρέβα Μητσοτάκη αποφάσισε να βγάλει μερικές limited edition μάσκες με ξεχωριστά σχέδια. Προκειμένου να της προωθήσει μάλιστα, η σύζυγος του πρωθυπουργού τις μάσκες της αποφάσισε να ποζάρει στο Instagram με μία από αυτές.

Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη που έχει η Μαρέβα Μητσοτάκη στο σχέδιο, ενώ στη φόρα βγήκε και μία πτυχή του γάμου της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πενταετή χωρισμό τους, δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτές είναι οι μάσκες που έχει βγάλει η Μαρέβα Μητσοτάκη και έχει γίνει χαμός

Μάλιστα όπως ενημέρωσε μέσα από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram, οι συγκεκριμένες μάσκες θα είναι διαθέσιμες στο κοινό από τη Δευτέρα.