Κορωνοϊός: Στους 155 οι νεκροί

Κατέληξε ένας 95χρονος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Στους 155 οι νεκροί

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα έχουν πλέον φτάσει τους 155 μιας και ένας 95χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» σήμερα το πρωί, ο οποίος ωστόσο είχε αρκετά υποκείμενα νοσήματα.

Ακόμα ένας θάνατος ασθενούς με κορωνοϊό καταγράφηκε σήμερα ανεβάζοντας των αριθμών των θυμάτων από τον φονικό ιό στην Ελλάδα στους 155. Σύμφωνα με πληροφορίες στις 10:35 το πρωί κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία άνδρας 95 ετων. Ο άτυχος άνδρας είχε ιστορικό άνοιας, κολπική μαρμαρυγή και ενδονοσοκομειακη πνευμονία.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί είχε γίνει γνωστό και ο 154ος θάνατος στην Ελλάδα. Πρόκειται για άντρα 53 ετών με ιστορικό καρκίνου του πνεύμονα και αναπνευστική ανεπάρκεια που κατέληξε νοσηλευόμενος στο Σωτηρία στις 06:00 σήμερα.

155 νεκροί κορωνοϊός

Ενώ οι νεκροί στην Ελλάδα αυξάνοντα, στην Κίνα έκρουσε για ακόμα μία φορά καμπανάκι κινδύνου με τον κορωνοϊό. Δείτε εδώ ποια πόλη μπήκε και πάλι σε καραντίνα!

Κατά την απογευματινή καθιερωμένη ενημέρωση (Τρίτη) για τον κορωνοϊό, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 18 νέα κρούσματα στη χώρας, εκ των οποίων τα 12 αφορούν σε συρροή κρούσματα σε ομάδες και επτά από την ίδια οικογένεια. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται στα 2.744, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες. Από αυτά, 608 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.308 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Πηγή: iefimerida.gr

Μετά τον 155ο νεκρό από κορωνοϊό, συναγερμός σήμανε στον Ευαγγελισμό με νοσηλευτές και γιατρούς που μπήκαν σε καραντίνα

Δεκάδες γιατροί και νοσηλευτές είναι σε καραντίνα με συναγερμό να έχει σημάνει τώρα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός αναφορικά με τον κορωνοϊό. Διαβάστε τα όσα λένε οι πληροφορίες. Έχουμε κρούσματα; Τι συμβαίνει;

Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ 96 νοσηλευτές και γιατροί του νοσοκομείου μπαίνουν σε καραντίνα καθώς ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι ίδιοι έχουν νοσήσει, ωστόσο για προληπτικούς λόγους θα παραμείνουν σε καραντίνα για τις επόμενες επτά ημέρες, σύμφωνα και με τις ίδιες πληροφορίες.

Πάντως σήμερα σήμανε συναγερμός και στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου είχαμε κρούσματα του ιού σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς. Δείτε εδώ τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες. Πόσοι έχουν νοσήσει;

γιατροί με στολές για κορωνοϊό