Θρήνος - Πέθανε ο Κιοτάκα Σουετάκε από κορωνοϊό

Ήταν μόλις 28 χρονών

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θρήνος - Πέθανε ο Κιοτάκα Σουετάκε από κορωνοϊό

Θρήνος με την είδηση ότι πέθανε ο Κιοτάκα Σουετάκε από κορωνοϊό.Ο 28χρονος παλαιστής ανέβασε πυρετό στις 4 Απριλίου αλλά δεν κατάφερε να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό ή να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Ο 28χρονος παλαιστής ανέβασε πυρετό στις 4 Απριλίου αλλά δεν κατάφερε να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό ή να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιαπωνία ο θάνατος του 28χρονου παλαιστή του σούμο Σομπούσι.

Σύμφωνα με την Ιαπωνική Ομοσπονδία Σούμο ο Σομπούσι, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Κιοτάκα Σουετάκε, άφησε την τελευταία του πνοή από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ο Σουετάκε είναι ο πρώτος παλαιστής του σούμο που χάνει τη ζωή του από τις επιπλοκές που προκαλεί ο κορωνοϊός και το πρώτο θύμα στην Ιαπωνία ηλικίας κάτω των 30 ετών.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία ο 28χρονος παλαιστής ανέβασε πυρετό στις 4 Απριλίου αλλά δεν κατάφερε να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό ή να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Αυτό συνέβη τέσσερις ημέρες αργότερα όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Κατά την ίδια ανακοίνωση ο Σουετάκε έπασχε και από διαβήτη.

«Πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή σαν παλαιστής που ήταν. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.Ανείπωτος θρήνος ήρθε όμως και με την είδηση ότι πέθανε ο Ίκο Αγκιλάρ. Φτωχότερος ο κόσμος του αθλητισμού.

Ο Σουετάκε, ο οποίος είχε εμφανιστεί στον χώρο του επαγγελματικού σούμο το 2007, είχε αγωνιστεί στη διοργάνωση Takadagawa από την οποία άλλοι έξι συμμετέχοντες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

πηγή: protothema.gr

Εκτός από τον θάνατο του Κιοτάκα Σουετάκε θλίψη προκαλεί και ο θάνατος του Μιχάλη Παυλή

Ανείπωτος θρήνος καθώς ο Μιχάλης Παυλής άφησε την τελευταία το πνοή. Ο άτυχος νεαρός πέθανε σε ηλικία 27 ετών. Διαβάστε όλα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες για τον χαμό του.

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Σάμου άφησε ο 27χρονος ναυτικός Μιχάλης Παυλής. Ο Μιχάλης Παυλής, μόλις 27 ετών, μέλος του πληρώματος του «Dodekanisos Express», ήταν αγαπητός σε όλους τους εργαζόμενους στην εταιρεία και άριστος στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Σύμφωνα με το samosvoice.gr, οι εργαζόμενοι της Dodekanisos Seaways, εκφράζουμε τα βαθύτατα μας συλλυπητήρια στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Θα τον θυμόμαστε ως έναν εξαιρετικό συνάδελφο και φίλο.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, κ. Χρήστος Σπανός, δήλωσε τα εξής: «Η άδικη απώλεια του Μιχάλη, μας έχει αφήσει συγκλονισμένους. Ήταν υπόδειγμα ως συνάδελφος, αλλά και ένας ανερχόμενος μηχανικός με όρεξη και πάθος για τη δουλειά του. Παρακαλώ όλους να δείξουμε ψυχραιμία και κουράγιο αυτήν τη δύσκολη ώρα. Ο Μιχάλης θα είναι πάντα στις καρδιές μας και θα τον θυμόμαστε με αγάπη και εκτίμηση.» Ως ένδειξη τιμής και μνήμης, τα μέλη του πληρώματος θα φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο πένθους στο μπράτσο. Η εταιρεία θα καλύψει τη δαπάνη της κηδείας. Ανείπωτος θρήνος ήρθε όμως και με την είδηση ότι πέθανε ο Ίκο Αγκιλάρ. Φτωχότερος ο κόσμος του αθλητισμού.

Πηγή: athensmagazine.gr