Θρήνος - Πέθανε ο δημοσιογράφος Φουρκάν Νατζί Τοπ

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε ο δημοσιογράφος Φουρκάν Νατζί Τοπ

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο δημοσιογράφος Φουρκάν Νατζί Τοπ σε ηλικία μόλις 33 ετών. Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλους του. Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και "έφυγε" τόσο νωρίς;

Ο Φουρκάν Νατζί Τοπ ξεκίνησε την καριέρα του στο Anadolu το 2013, αρχικά ως ρεπόρτερ για ενεργειακά θέματα, προτού μεταπηδήσει στο γραφείο του πρακτορείου στην Αθήνα ως επικεφαλής του, το 2016.

Να πούμε βέβαια ότι άλλη μια είδηση σοκ ήρθε από το εξωτερικό, αφού πέθανε μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια. Ο θρήνος για τον χαμό της ανείπωτος. Δείτε εδώ τις πληροφορίες που σπαράζουν!

Ποιος ήταν ο Φουρκάν Νατζί Τοπ που πέθανε

Τα θέματά του από την καθημερινή ζωή στην Ελλάδα, την πολιτική, την οικονομία και τον αθλητισμό έκαναν γνωστές τις εξελίξεις στη χώρα στο κοινό του Anadolu στην Τουρκία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα ρεπορτάζ και οι συνεντεύξεις του στόχευαν στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Ιδιαίτερα ταλαντούχος δημοσιογράφος, ο Φουρκάν Νατζί Τοπ ξεχώριζε για τη θετική του στάση απέναντι στη ζωή και την εξαιρετική του αίσθηση του χιούμορ.

Πέθανε δημοσιογράφος Φουρκάν Νατζί Τοπ

Πηγή: iefimerida.gr

Θρήνος! Πέθανε στα 19 του χρόνια ο Αντρέα Ρινάλντι

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο ποδοσφαιριστής Αντρέα Ρινάλντι πέθανε στα 19 του χρόνια. Το ιταλικό ποδόσφαιρο θρηνεί για την μεγάλη αυτή απώλεια. Τι συνέβη στον άτυχο νεαρό που "έσβησε";

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Αταλάντα Αντρέα Ρινάλντι δεν τα κατάφερε και πέθανε μετά από ένα ανεύρυσμα εγκεφάλου κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης στο σπίτι του.

«Ο Αντρέα ήταν ένα αγόρι που όλοι αγαπούσαν. Συναντηθήκαμε πριν από λίγες μέρες, τηλεφωνώ σε όλα τα αγόρια μία φορά την εβδομάδα και ήταν καλά. Μου είπε ότι πηγαίνει στον κήπο για προπόνηση. Αστειευτήκαμε και ήταν χαρούμενος, χαμογελούσε , δεν είχε κανένα πρόβλημα», είπε ο τελευταίος του προπονητής, Τζιοβάνι Κουσάτις, σύμφωνα και με το athensmagazine.gr.