Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Μπακογιάννης: «Παραδέχομαι το λάθος, συγγνώμη»

Η κίνηση του Δημάρχου που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Κώστας Μπακογιάννης: «Παραδέχομαι το λάθος, συγγνώμη»
Ενημέρωση 15.05.2020 12:13
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στην κίνησή του που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δέχεται το λάθος του και να ζητάει συγγνώμη δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Χθες βράδυ παραδόθηκε η πλατεία Ομονοίας η οποία φωταγωγήθηκε, και η αλήθεια είναι πως μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να παρακολουθήσει τη νέα εμφάνιση του χώρου.

Η εικόνα αυτή της γεμάτης πλατείας Ομονοίας, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, και για το λόγο αυτό, ο Κώστας Μπακογιάννης, με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το Facebook, θέλησε να παραδεχθεί το λάθος του και να ζητήσει μία δημόσια συγγνώμη.

Συγκίνηση προκάλεσε ωστόσο η ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Μπακογιάννης με σκοπό να μιλήσει για τις πολύ δύσκολες ώρες που περνάει η ανθρωπότητα με τον κορωνοϊό. Δείτε εδώ τα σπαρακτικά λόγια του.

H συγγνώμη του Κώστα Μπακογιάννη

«Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος» έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

«Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Εξέφρασε τέλος να τελειώσει το εφιαλτικό πέρασμα του κορονοϊού και στο μέλλον η Ομόνοια να είναι ένας τόπος «πολλών ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών».

Τα άκουσα κανονικά. Και όταν τα ακούς, δεν κρύβεσαι, συζητάς και παραδέχεσαι το λάθος.

Posted by Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis on Friday, 15 May 2020

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εκτός σπιτιού Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ράγισε καρδιές ο Κώστας Μπακογιάννης - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Share