Συγκινεί ο Κώστας Μπακογιάννης: «Ήταν δύσκολες μέρες και θα συνεχίσουν..."

Το μήνυμα του για όσα ζούμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Κώστας Μπακογιάννης: «Ήταν δύσκολες μέρες και θα συνεχίσουν...

Συγκινεί ο Κώστας Μπακογιάννης με το μήνυμα του, «ήταν δύσκολες μέρες και θα συνεχίσουν να είναι» είπε ο δήμαρχος Αθηνών για όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον πλανήτη με την πανδημία που τον πλήττει.

Ο Κώστας Μπακογιάννης όλες αυτές τις ημέρες της καραντίνας, που οι πολίτες δεν κυκλοφορούσαν, ήταν στους δρόμους της Αθήνας και προσπαθούσε μαζί με το προσωπικό του δήμου και τη συνεργασία των Υπουργείων να βοηθήσει στη μάχη κατά του ιού.

Μπορεί η συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη το περασμένο Σάββατο να δημιούργησε μερικές αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στα social media, ωστόσο εκείνος είπε το δικό του ευχαριστώ.

Ξεκαθαρίζει πως αυτές τις ημέρες στον χώρο της πολιτικής δεν υπάρχει το «εγώ». Ήταν δύσκολες μέρες και θα συνεχίσουν να είναι-αλλά το «εμείς» πάντα θα κερδίζει.

«Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να τους αγκαλιάσουμε όλους, βρήκαμε αρωγούς και συμπαραστάτες. Κάναμε πράξη το «Μαζί» και καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Σας ευχαριστούμε.» έγραψε.

Δες το μήνυμά του στο Instagram:

Λίγα λόγια για τον Κώστα Μπακογιάννη

Ο Κώστας Μπακογιάννης (Αθήνα, 16 Μαρτίου 1978) είναι πολιτικός και ο εν ενεργεία Δήμαρχος Αθηναίων. Έχει διετελέσει δήμαρχος Καρπενησίου (2011-2014) και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (2014-2019). Είναι γιος του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη. Είναι επίσης εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, εν ενεργεία Πρωθυπουργού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1978 στην Αθήνα. Ο πατέρας του, Παύλος, δολοφονήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989 από τη τρομοκρατική οργάνωση "17 Νοέμβρη".

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει σπουδάσει Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις το 2000 στο Πανεπιστήμιο Μπράουν των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση και τις Πολιτικές Επιστήμες το 2004 στη σχολή Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Χαρμόσυνα ωστόσο είναι άλλα νέα. Από το μηδέν αλλάζει η πλατεία Ομονοίας, με την ολοκλήρωση της να γίνεται με ταχείς ρυθμούς. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το «παρών» στο γέμισμα του τεράστιου συντριβανιού που την κοσμεί. «Ετοιμασίες στο φουλ», «Τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο», έγραψε μεταξύ άλλων στα instagram stories του ο δήμαρχος Αθηναίων, ποστάροντας τα βιντεάκια με τη διαδικασία γεμίσματος με νερό του συντριβανιού της πλατείας.