Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν νέα κρούσματα στη Νέα Σμύρνη Λάρισας

Πόσα είναι;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν νέα κρούσματα στη Νέα Σμύρνη Λάρισας

Νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην δομή που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη Λάρισας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες. Πόσα είναι;

Άλλα τρία θετικά δείγματα κορωνοϊού από 68 συνολικά εντοπίστηκαν στη Νέα Σμύρνη, μετά και την εξέταση όσων πάρθηκαν από τον ΕΟΔΥ.

Να σημειωθεί εδώ πως τόσο από αυτά τα τρία αλλά και τα εναπομείναντα άτομα που δεν είχαν μεταφερθεί στην Αρωγή, θα μεταφερθούν όλα σύντομα εντός του χώρου, με εξαίρεση δύο άτομα που αποτελούν ειδικές περιπτώσεις, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει το onlarissa.gr.

Να σημειωθεί ότι σήμερα Σάββατο (16/5) είχαμε και μια δραματική εξέλιξη καθώς πέθαναν από τον ιό δύο ακόμα συνάνθρωποι μας. Δείτε εδώ τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες. Πόσοι είναι συνολικά οι νεκροί;

Είχε γίνει χαμός στη Νέα Σμύρνη Λάρισας που εντοπίστηκαν τώρα τα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού

Επεισοδιακή ήταν η εξέλιξη,στην επιχείρηση μεταφοράς των κρουσμάτων που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό…

Νωρίτερα έφτασε λεωφορείο στην περιοχή του οικισμού Ρομά, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, με το οποίο θα γίνονταν η μεταφορά των πολιτών στην δομή που έχει δημιουργηθεί στην «Αρωγή».

Τελικά στο σημείο επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα τόσο το λεωφορείο, όσο και όχημα του ΕΟΔΥ να αποχωρήσουν από την περιοχή του οικισμού αναφέρει το larissanet.gr .

Η Αστυνομία έφτασε για να επιβάλλει την τάξη, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταφορά των κρουσμάτων στην «Αρωγή».

35 κρούσματα στη Νέα Σμύρνη Λάρισας – Σε καραντίνα η περιοχή

Τριάντα πέντε (35) θετικά κρούσματα του κορωνοϊού Covid-19 προέκυψαν μετά τις 637 δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν χτες στη συνοικία Ρομά της Νέας Σμύρνης Λάρισας, γι’ αυτό -όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας- συνεχίζεται η εφαρμογή του Σχεδίου “Ημέρα 0- Ημέρα 7- Ημέρα 14”.

Σε έκτακτη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα στον Θάλαμο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, υπό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και σε ανοικτή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον καθηγητή Επιδημιολογίας και εκπρόσωπο του ΕΟΔΥ Χρήστο Χατζηχριστοδούλου και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά και απομόνωση των θετικών κρουσμάτων στο Κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή» και η συνέχιση των εκτεταμένων ιχνηλατήσεων των στενών επαφών των κρουσμάτων.