Σοκ στην Φθιώτιδα - Βρέθηκαν δυο άντρες νεκροί

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σοκ στην Φθιώτιδα - Βρέθηκαν δυο άντρες νεκροί

Σοκ έχει προκληθεί στην Φθιώτιδα με την είδηση πως βρέθηκαν δυο άντρες νεκροί. Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν που συγκλόνισε την περιοχή;

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στη Φθιώτιδα, από το οποίο έχασα τη ζωή τους δύο άνθρωποι, στην τοπική κοινωνία του Μοδίου του Δήμου Αμφικλείας – Ελάτειας.

Και οι δύο επιβάτες του τρακτέρ, ένας 41χρονος Βούλγαρος και ένας 40χρονος Αλβανός, βρήκαν τραγικό θάνατο κάτω από το τρακτέρ και ανασύρθηκαν νεκροί από τους πυροσβέστες του Κλιμακίου Αμφίκλειας, που έφτασαν πρώτοι στο σημείο.

Τι έγινε ακριβώς με τους δυο νεκρούς άντρες στην Φθιώτιδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, και οι δυο ήταν οικογενειάρχες, είχαν από δυο παιδιά ο καθένας και διέμεναν χρόνια στην περιοχή. Άνθρωποι του μεροκάματου και του μόχθου που έκαναν όλες τις δουλειές για να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειές τους. Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε η σύζυγος του 40χρονου Αλβανού μαζί με άλλους συγγενείς και εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Πριν από λίγο καιρό ακόμη ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές για το θάνατο ενός άνδρα είναι ανατριχιαστικές. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Οι δύο άτυχοι άνδρες πήραν το τρακτέρ από μια ηλικιωμένη γυναίκα για να κουβαλήσουν με την πλατφόρμα πέτρες. Το βάρος σε ένα κατηφορικό σημείο φαίνεται ότι έσπρωξε τον γεωργικό ελκυστήρα που ανετράπη με αποτέλεσμα να παγιδεύσει τους δύο οικογενειάρχες κάτω από τα συντρίμμια του.

Ακολούθησαν αγωνιώδεις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους, από τους πυροσβέτσες του ΠΚ Αμφίκλειας, αλλά ήταν πλέον αργά και για τους δύο. Μέχρι τώρα δεν έχει γνωστό ποιος οδηγούσε το τρακτέρ και είναι κάτι που ερευνάται από την αστυνομία, όπως αναφέρει και το athensmagazine.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλεία - Νεκρός ένας 27χρονος

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί από το Κατάκολο στον Αγ. Ανδρέα, αφήνοντας πίσω του νεκρό, έναν άτυχο 27χρονο άνδρας ο οποίος σκοτώθηκε από την σύγκρουση.

Το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από την αστυνομία, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος, εξετράπη από την πορεία της αριστερά στη μεγάλη ευθεία του δρόμου και έπεσε πάνω στην μπεριέρα της οδούς. Στη συνέχεια, το μηχανάκι μαζί με τον οδηγό, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην άσφαλτο.

Το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του νεαρού, έλαβε χώρα μεταξύ μία και δύο τα ξημερώματα Παρασκευής, 1 Μαΐου, ενώ ο νεκρός εντοπίστηκε από ένα αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο και τον είδε να βρίσκεται αιμόφυρτος στον δρόμο, ενώ τα ξημερώματα, ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στη Σάμο.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ μετέβησαν άμεσα στο σημείο, με τον 27χρονο οδηγό να οδηγείται στο Γ.Ν. Πύργου και την εκτίμηση των γιατρών να δείχνει, πως ο θάνατος του άτυχου μοτοσικλετιστή, ήταν κατά πάσα πιθανότητα ακαριαίος.

Τροχαίο Ηλεία