Συγκλονίζει η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη: «Βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και...»

Ράγισε καρδιές

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Συγκλονίζει η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη: «Βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και...»

Συγκλονίζει η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη. «Βρρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό». Λύγισε μπροστά στις κάμερες η γιαγιά του αδικοχαμένου κοριτσιού για όσα του συνέβησαν.

«Σπάραξε» καρδιές η μοναδική κατάθεση ψυχής της γιαγιάς της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά μετά την οριστική απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση και έκανε μέχρι και έκκληση στα θεία για την προστασία, που δεν είχε το αδικοχαμένο κορίτσι.

«Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της», είπε η κυρία Ελένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έλεγε για να ξεσπάσει, ότι ο Γιάννης τα κρατάει όλα μέσα του. Είναι μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό», πρόσθεσε ακόμη.Δείτε ωστόσο και την συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Χάρη Ρώμα για την ταφόπλακα της!

«Κάπως ξαλάφρωσα. Ένιωσα ότι η ψυχούλα της Ελένης γαλήνεψε, ηρέμησε το πουλάκι μου. Αυτό περίμενε κι εκείνη, άλλωστε τους είχε πει ότι ο μπαμπάς της θα τους βρει. Μακάρι να είναι η τελευταία που της συνέβη κάτι τέτοιο», συνέχισε.

Τέλος η γιαγιά της αδικοχαμένης φοιτήτριας ζητάει από τα ΜΜΕ να μην καλύπτουν τα μάτια της, όταν δείχνουν τη φωτογραφία της. «Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια, δεν είναι αυτή που πρέπει να ντρέπεται, ούτε αυτή που έκανε κάτι κακό», κατέληξε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράσταση που έχουν δείξει στην οικογένειά της, κάνοντας την Ελένη τους, Ελένη όλης της Ελλάδας.

πηγή: athensmagazine.gr

Δίκη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης - "Να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας"

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδης μετά την δίκη για το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Μέσα σε όλα ανέφερε χαρακτηριστικά, "Να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας"!

«Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου να πολεμήσω τους νόμους», λέει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα, λίγα 24ωρα μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Η Κυριακή Αμρουτίδου Τοπαλούδη, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, είπε: «Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένη. Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνουν 8. Όλοι μου λένε σε 8 χρόνια θα βγουν! Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ. Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει. Όταν δεν υπάρχει αυστηρή τιμωρία, μας κοροϊδεύουν αυτοί που νομοθετούν. Να πω κι ευχαριστώ; Όχι, δεν είμαι. Ζητώ αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Φτάνει ο εμπαιγμός, φθάνει η κοροϊδία. Όλο αυτό το σύστημα, ο ΠΚ, ευνοεί δολοφόνους. Γέμισε η ζωή μας από δολοφόνους και βιαστές. Μου λένε μάνες που έχασαν παιδιά, ντρεπόμαστε γι’ αυτούς τους νόμους. Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου, κάθε φορά που πάω στον τάφο της και οδύρομαι και ξεμαλλιάζομαι, να πολεμήσω γι’ αυτούς τους νόμους, να γίνουν πιο αυστηροί και να μην θρηνήσουμε καμιά άλλη Ελένη. Να είναι μόνο η Ελένη της Κούλας, που έφυγε τόσο αποτρόπαια, τόσο ντροπιαστικά, σαδιστικά, σατανιστικά. Πολτοποιήσανε το παιδί μου. Το στραγγάλισαν. Του έκοψαν το αριστερό αφτί. Το βιάσανε. Οι βρομύλοι της Ρόδου. Ούτε ο Χριστός δεν έζησε τέτοια βασανιστήρια. Δεινοπάθησε στα χέρια μισογύνηδων, βαρβάρων, τυράννων», ξεσπά η μητέρα της Ελένης που λέει ότι το παιδί της πέθανε στα χέρια «τεράτων».