Ελένη Τοπαδούδη: Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Χάρη Ρώμα - "Η ταφόπλακα της..."

Δείτε την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ελένη Τοπαδούδη: Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Χάρη Ρώμα -

"Η ταφόπλακα της Ελένης ήταν εκεί" γράφει μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας που έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Διαβάστε τι συνέβη, αλλά και τα όσα είπε σε ανάρτηση που έκανε.

Ειδικότερα ο Χάρης Ρώμας, με αφορμή και την ολοκλήρωση της δίκης για την δολοφονία και τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook στην οποία τον βλέπουμε να είναι μαζί με τους γονείς, αλλά και τον αδελφό της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχαν έρθει να δουν την παράσταση του «Βαφτιστικού της κυρίας» με τον ίδιο να λέει ότι επέλεξε να ανεβάσει τώρα την συγκεκριμένη φωτογραφία, αφού εν μέρη ήρθε μια δικαίωση για τους γονείς στη δίκη, όπου επιβλήθηκε ισόβια ποινή και 15 χρόνια κάθειρξη στους δύο κατηγορούμενους.

Αυτή είναι η συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε Χάρης Ρώμας, ο οποίος και αποκάλυψε ότι η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη ήρθε να δει την παράσταση

Ειδικότερα ο ηθοποιός στην ανάρτησή του έγραψε ένα μακροσκελή κείμενο στο οποίο συγκλονίζει, ενώ μια εξίσου συγκλονιστική ανάρτηση για την Τοπαλούδη έκανε και η Μίνα Αρναούτη, πρέπει να την διαβάσετε. Σας την έχουμε εδώ.

"Ο κύριος και η κυρία Τοπαλούδη αλλά και ο μονάκριβος αδερφός της μαρτυρικής Ελένης, ζήτησαν να έρθουν στο θέατρο και μάλιστα αυτό έγινε στην τελευταία παράσταση του «Βαφτιστικού της κυρίας» δεδομένου ότι από την επόμενη ημέρα αποφασίστηκε να κλείσουν τα θέατρα λόγω κορωνοιού.

Είχα αποφασίσει να μην πω τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη και να βγει η απόφαση που όλοι περιμέναμε.
Τώρα που η οικογένεια αισθάνεται ότι η Ελένη δικαιώθηκε (εν μέρει βέβαια) τους εκφράζω τον σεβασμό μου και την συγκίνησή μου για όσα φοβερά τους συνέβησαν.

Η τιμή για το ότι επέλεξαν την παράσταση μου ώστε να ξεφύγουν δύο ώρες από τον ζόφο που τους ακολουθεί είναι τεράστια Και φυσικά μέσα μου ξέρω ότι και αυτές τις δύο ώρες η απόδραση ήταν προσχηματική. Και η ταφόπλακα της Ελένης ήταν εκεί και πίεζε με δύναμη το στήθος τους.

Ας γίνει η Ελένη σύμβολο για όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για να γλυτώσουν την κακοποίηση και τα ακόμη χειρότερα. Ας κάνουμε όλοι ένα «τείχος» για να τις προστατεύσουμε" έγραψε από μεριάς του ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας με οικογένεια Ελένης Τοπαλούδη