Μίνα Αρναούτη: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της για την Ελένη Τοπαλουδη - "Θα ήταν και πάλι νεκρή..."

Πρέπει να την διαβάσεις

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Μίνα Αρναούτη: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της για την Ελένη Τοπαλουδη -

Ανατριχιάσαμε με την ανάρτηση που έκανε για την Ελένη Τοπαλούδη η Μίνα Αρναούτη που έγραψε μεταξύ άλλων ότι "και αν ζούσε θα ήταν και πάλι νεκρή". Διαβάστε παρακάτω τα συγκλονιστικά της λόγια. Μας σηκώθηκε κυριολεκτικά η τρίχα με τα όσα έγραψε.

Χθες Παρασκευή έριξε αυλαία στο δικαστήριο η υπόθεση της δολοφονίας και του βιασμού της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, που τον Νοέμβρη του 2018 βρέθηκε νεκρή στα βράχια, σε παραλία της Ρόδου. Η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης στην αγόρευσή της με τα λόγια της να συγκλονίζουν.

Η Μίνα Αρναούτη συγκλόνισε και αυτή με την σειρά της με την ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, για την 21χρονη φοιτήτρια που "έφυγε" τόσο σκληρά από την ζωή. Η ίδια σχολιάζει με πολύ δυνατές λέξεις το δράμα που πέρασε το νεαρό κορίτσι, ενώ μας λέει μεταξύ άλλων ότι "σταματήστε να κατηγορείτε τις γυναίκες".

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για την Ελένη Τοπαλούδη που μας ανατρίχιασε

Ειδικότερα η Μίνα Αρναούτη σχολίασε την υπόθεση, που έφερε βαριά καμπάνα για τους δύο κατηγορούμενους στο δικαστήριο. Δείτε εδώ την τελική απόφαση για τους δύο νεαρούς. Η Αρναούτη λοιπόν έγραψε τα εξής:

"Μπορει να ηθελε να παει και με τους δυο, μπορει να ηθελε να παει με ολους τους αντρες στη γη. Δεν ηθελε ομως να πεθανει με αυτον τον τροπο!

Δεν ηθελε να πονεσει τους γονεις της ! Σταματηστε πια να κατηγορειτε τις γυναικες για ολες τις εγκληματικες ενεργειες των αντρων!

Ειναι γνωστη η υπερασπιστικη γραμμη να βγει η γυναικα πορνη για να δικαιωθει ο εκαστοτε δολοφονος ή ενοχος!

Η Ελενη δεν ειχε καν την ευκαιρια να ζησει και να παλεψει ολους τους δαιμονες που θα τη κυνηγουσαν μια ζωη!!
Η Ελενη δεν εζησε με τη ταμπελα του «βρωμοθηλυκου» που θα της φορτωναν αν ζουσε για να βγουν λαδι οι ενοχοι (ευκαταστατοι και μη).

Η Ελενη αν ζουσε θα ηταν και παλι νεκρη. Για ολους ζωντανη και τυχερη αλλα για εκεινη νεκρη!

Τα αγορια εχουν μπρατσα απο τη φυση τους για να υπερασπιζονται και να προστατευουν τις γυναικες! Τα αγορια οφειλουν να ειναι προστευτευτηκα και οχι επιθετικα απεναντι στις γυναικες! Το να προκαλείς εστω σεξουαλικα δεν σκοτωνει! Το να πετας απο γκρεμο σκοτωνει!

*Οι γονεις της Ελενης ηρθαν αντιμετωποι με ολες αυτες τις κατηγοριες για την ηθικη και την ψυχολογια της Ελενης για να εχουν ελαφρυντικα οι ενοχοι... Πως να αισθανονται αραγε ρωτησε κανεις; Ποσο να εχουν πληγωθει αυτοι οι ανθρωποι; Η Ελενη ειχε ονειρα κ ενας αντρας την ξεγελασε".